Un tată a hotărât să-şi facă singur dreptate şi l-a ucis pe iubitul fiicei sale, după ce a aflat că aceasta fusese vândută unei reţele de traficanţi sexuali, chiar de către tânărul de care fata era îndrăgostită.

Bărbatul l-a înjunghiat în repetate rânduri pe tânărul de 19 ani, apoi l-a băgat în portbagajul unei maşini, unde i-a mai aplicat câteva lovituri.

John Eisenman, un bărbat în vârstă de 60 de ani din comitatul Spokane, Washington, SUA a fost acuzat de crimă de gradul I şi a fost încarcerat. Instanţa a stabilit o cauţiune de 1 milion de dolari pe numele bărbatului.

Cadavrul lui Aaron Sorenson, aflat deja în stare de putrefacţie, a fost descoperit luna trecută în protbagajul unei maşini abandonate pe East Everett Avenue din Spokane. Poliţiştii cred că tânărul a fost ucis în urmă cu aproape un an.[sursa]

L-a ucis pe iubitul fiicei sale, după ce acesta a vândut-o unor traficanţi

În cursul lunii octombrie 2019, Eisenman a descoperit că fiica sa minoră a fost vândută unor traficanţi sexuali din Seattle de către Sorenson pentru suma de 1.000 de dolari, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei.

În aceeaşi lună, tatăl a reuşit să-şi salveze fiica de unul singur şi să o aducă acasă. Plin de furie şi hotărât să se răzbune, tatăl l-a aşteptat pe Sorenson la o adresă din Airway Heights. Ştia cu certitudine că tânărul de 19 ani avea să-şi facă apariţia acolo.

„În timpul acelei întâlniri, Eisenman l-a imobilizat, l-a legat şi l-a băgat în portbagajul unei maşini. Ulterior, l-a agresat şi l-a lovit în cap cu o cărămidă, după care l-a înjunghiat în repetate rânduri. Într-un final, i-a provocat leziuni incompatibile cu viaţa.”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

• CITEŞTE ŞI:  O influenceriţă care dădea sfaturi pentru părinţi, condamnată la 60 de ani de închisoare pentru că îşi abuza propriii copii: Ruby Franke

După ce l-a omorât, Eisenman a condus vehiculul într-o zonă îndepărtată din North Spokane County. Acolo a abandonat mașina, cadavrul aflându-se încă înăuntru.

Mașina a fost abandonată în acea zonă rurală până luna trecută, când maşina a fost găsită de un grup de persoane. Aceştia au condus-o la Spokane și au lăsat-o pe o stradă. Poliţiştii au spus că nu cred că persoanele respective știau că există un cadavru în portbagaj atunci când au luat maşina. Cadavrul a fost găsit când oamenii au început să caute prin vehicul. Amber Hellmann, una dintre persoanele care au găsit maşina, a povestit că iubitul ei şi încă un prieten au observat că maşina era părăsită de ceva timp în parcare. Când au oprit şi au căutat în interior, au avut parte de sperietura vieţii lor.

Autoturismul, un Honda Accord, era înmatriculat pe Brenda Kross, logodnica lui John Eisenman. Astfel, poliţiştii au ajuns cu uşurinţă la autor.

În urma audierii, Brenda le-a povestit poliţiştilor că fiica sa vitregă fusese vândută de iubitul ei unor traficanţi. Aceasta a mai spus că logodnicul ei, înnebunit de furie, a plecat în Seattle pentru a-şi salva fiica.

Publicitate

Autorităţile au menţionat că John Eisenman a fost arestat fără incidente. Înainte de acest incident, bărbatul nu avusese antecedente penale.

Povestea lui Eisenman, asemănătoare cu a lui Drasius Kedys

John Eisenman a acţionat într-un mod asemănător cu un alt tată care şi-a răzbunat fiica pe cont propriu.

Este vorba despre Drasius Kedys, un tată care a decis să răzbune violul comis asupra fetiței sale de 4 ani, de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania.

• CITEŞTE ŞI:  Sărutul care i-ar putea aduce condamnarea la închisoare lui April Hunter

Acesta a devenit un simbol internațional al spiritului dreptății pe cont propriu, atunci când justiția nu vrea să facă nimic.[Mai multe despre acest caz]

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele