Într-o înregistrare video realizată de către Marina Militară a SUA, un OZN sferic este văzut dansând pe monitor înainte de a se scufunda în ocean, stârnind imaginația vânătorilor de OZN-uri de pretutindeni. În prezent, există puține informații despre acest obiect, cu excepția faptului că Pentagonul a confirmat că înregistrarea este autentică, iar videoclipul a fost pus acum la dispoziție online de un documentarist OZN.

„Marina americană a fotografiat și filmat OZN-uri de formă sferică și vehicule transmediu avansate; iată o parte din aceste imagini”, afirmă cineastul Jeremy Corbell pe site-ul său, unde a distribuit clipul și detalii despre obiect.

Potrivit lui Corbell, înregistrarea video a fost realizată în urmă cu trei ani, în anul 2019, dar abia de curând a fost pusă la dispoziția publicului. Se crede că acesta provine din interiorul Centrului de informații de luptă al USS Omaha, în timp ce naviga în largul coastei San Diego, deși acest lucru nu este confirmat.[sursa]

OZN sferic

OZN sferic surprins de Marina Militară a SUA

Deși videoclipul este scurt, se pare că obiectul este capabil să se deplaseze atât prin aer, cât și prin apă, ceea ce îl face mai avansat în ceea ce privește călătoriile transmediu decât orice vehicul cunoscut, militar sau de altă natură.

Obiectul în sine este incredibil de mic, imaginile radar arată o minge solidă cu un diametru de doar 2 metri. Cu toate acestea, pare rapid, atingând viteze de până la 254 de kilometri pe oră în timpul zborului său aerian.

La scurt timp după ce a fost reperat, a fost efectuată o căutare cu ajutorul unui submarin, dar obiectul dispăruse de mult.

• CITEŞTE ŞI:  Sângele persoanelor excepțional de longevive arată câteva diferențe esențiale. Ce secrete ascunde sângele persoanelor care trăiesc mult

În prezent, nu se cunoaște niciun vehicul care să poată zbura prin aer pentru o perioadă lungă de timp și apoi să facă trecerea în apă și să continue să călătorească.

De-a lungul anilor 1900, a fost analizat conceptul de submarin zburător, dar problemele semnificative legate de alimentarea cu aer și combustibil au făcut ca ideea să nu fie niciodată lansată cu adevărat. În anul 2008, SUA s-au pregătit să emită contracte pentru un vehicul submersibil zburător, dar după ce compania Lockheed Martin și-a anulat planurile pentru o dronă submersibilă, se pare că aceste contracte nu s-au materializat niciodată.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: