Acasă Despre CeSpun.Eu

Despre CeSpun.Eu

Cine suntem şi ce facem

Bun venit pe site-ul CeSpun.Eu, destinația ta virtuală pentru a explora universul captivant al curiozităților! Suntem aici pentru a-ți oferi o incursiune inedită în lumea cunoașterii, punând în prim-plan povești uimitoare despre diversitatea oamenilor, evenimentele istorice, locurile pitorești și multe alte curiozități intrigante.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să te încântăm și să te învățăm lucruri noi prin intermediul cespun.eu. Fiecare articol pe care îl publicăm are scopul de a ilustra bogăția și complexitatea lumii în care trăim, aducând în prim-plan detalii și perspective care te vor captiva și inspira.

Editori:

  • Vladimir Ivanoviciredactor şef – Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti. Este fotograf profesionist şi pasionat de cărţi şi lucruri interesante şi mai puţin cunoscute.
  • Radu Constantinescu – Este blogger din anul 2009. Este pasionat de ştiinţă şi tehnologie şi are un master în junalism şi ştiinţele comunicării.
  • Otilia Anuţa – Este profesor de limba română şi colaborator al site-ului CeSpun.Eu. Atunci când nu este la catedră, călătoreşte, scrie sau citeşte.
  • Larisa Roman – Este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti. Este pasionată de călătorie, gadgeturi, istorie şi artă.
  • Andreea Ionescu – Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion, pasionată de istorie antică şi personalităţi marcante.

Fiecare membru aduce cu sine un colț unic de expertiză și pasiune, contribuind astfel la crearea unor conținuturi informaționale de înaltă calitate. Avem topuri interesante, curiozităţi şi poveşti uimitoare, care îţi vor face ziua mai bună.

Pe CeSpun.Eu, te invităm să îți deschizi mintea spre explorarea și înțelegerea mai profundă a lumii care ne înconjoară. Împreună, călătorim prin culorile cunoașterii și ne lăsăm fascinați de frumusețea curiozităților care ne înconjoară!

Ştii să scrii?

Dacă ai ceva de spus şi vrei să publici pe CeSpun.Eu, eşti invitatul nostru să ne contactezi, şi vei fi publicat.

Bineînţeles, în anumite condiţii:

  •  să fie perfect din punct de vedere gramatical (inclusiv diacritice);
  •  să transmită un mesaj, să expună o părere ori să dezbată o informaţie, în funcţie de categorie;
  •  să nu fie vădit tendenţios, pornografic sau rasist;
  •  să nu fie de tip advertorial ori să conţină link-uri fără rost.

Ne poţi contacta la adresa de email admin [@] cespun.eu.

Pentru orice nelămurire, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul paginii de facebook.