Un bărbat, care pretinde că este un cyborg din 2050, trimis înapoi în timp cu o misiune specială, a avertizat că se apropie o Apocalipsă.

La drept vorbind, în anul 2024, nu e ca și cum am fi în pană de opțiuni când vine vorba de modul în care s-ar putea sfârși lumea. Epoca modernă ne prezintă o puzderie de apocalipse.

Am putea să ne găsim sfârşitul cu un război nuclear sau, mai lent şi mai dureros, prin foamete, boli și colaps social din cauza crizei climatice sau altor astfel de cauze.

Pandemia care a avut loc recent ne-a arătat că, chiar și cu miracolele medicinei moderne, suntem departe de a fi imuni la o simplă ciumă de modă veche.[sursa]

cyborg din 2050
Orrin pretinde că este un cyborg din 2050 care a călătorit în timp cu o misiune specială

Un cyborg din 2050 a venit să ne avertizeze despre Apocalipsă

Dar un bărbat, pe nume Orrin, a pretins că s-a întors din viitor într-o vizită în stil Terminator. Bărbatul susţine că este un cyborg din 2050 şi a venit cu un mesaj de avertisment pentru omenire.

Studiul sfârșitului vremurilor se numește „escatologie” (o doctrină filosofică și teologică privind posibilitatea existenței individuale după moarte și destinul final al lumii), iar oamenii au avut o mulțime de noțiuni diferite despre ceea ce ar putea fi.

Ar putea fi a doua venire a lui Hristos în creștinism sau sosirea lui Mahdi în islam, ambele anunțând Judecata de Apoi.

Apoi există escatologia hindusă, în care lumea se sfârșește pe măsură ce moralitatea scade și dharma este restabilită.

Abordarea lui Orrin nu este, poate, la fel de înălțătoare.

• CITEŞTE ŞI:  Ludmila Pavlicenco, cea mai bună lunetistă din lume, care a luptat contra naziştilor

În timpul unei apariții la emisiunea Dr. Phil, el a spus: „Suntem o conștiință colectivă și este responsabilitatea noastră colectivă să ghidăm Pământul din apocalipsa din anul 2050”.

Orrin a adăugat: „Avem nevoie de revoluție. În momentul de față, sistemul actual, cum ar fi statutul socio-politic, a pus la pământ oamenii care arată și sună într-un anumit fel. Trebuie să schimbăm întreaga instituție și întregul cadru pentru ca noi să valorizăm lucruri precum binele mai mare, precum societatea, precum mediul înconjurător, precum comunitățile înălțătoare.”

Publicitate

Reacţiile oamenilor la afirmaţiile lui Orrin

Așa cum era de așteptat, cyborgul autoproclamat a fost luat în râs pe scară largă, ceea ce l-a determinat să ia parte la un interviu pe YouTube cu un canal numit ApexTV – care prezintă adesea persoane care pretind că vin din viitor – în care și-a reiterat afirmațiile.

Lui Orrin i s-au pus întrebări precum: „Ce este? Există un Matrix?”, „De ce încearcă corporația să ne divizeze?” și „Cum poate omenirea să scape de Matrix?”.

La care el a răspuns: „Suntem ținuți la pământ de o corporație. Ne mint prin scheme de marketing și propagandă pentru a ne urî pe noi înșine, pentru a ne diviza în funcție de gen, rasă, sexualitate, identitate și preferințe”.

Comentând interviul unic pe rețelele de socializare, o persoană a scris: „De ce râd oamenii de el, poate că el chiar vrea să ne ajute? Nu am nimic de pierdut dacă îl cred, dar faptul că nu îl cred ar putea deveni catastrofal în viitor, dacă este într-adevăr un cyborg.”

Un altul a adăugat: „Nu mă îndoiesc de nimic în acest moment. Totul este o posibilitate. Guvernul nostru ne-o dovedește în fiecare zi. Lol.”

Evident, nu toată lumea a fost crezut, așa cum a comentat un al treilea: „Este destul de fluent pentru ca toate astea să fie o iluzie inventată.”

Un al patrulea a intervenit: „Cel mai mult m-a uimit faptul că nu a râs nici măcar o dată.”

Acest cyborg din 2050 nu este singurul om care susţine că a venit din viitor. Un caz extrem de cunoscut este cel al profesorului Paul Dienach, care a căzut în comă profundă în anul 1921, după care şi-a revenit, afirmând că a călătorit în viitor, ajungând în anul 3906. Profesorul Dienach a făcut numeroase previziuni despre evenimente istorice, multe dintre acestea, în mod bizar, îndeplinindu-se într-un fel sau altul.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: