O femeie care s-a culcat cu peste 500 de bărbați a declarat că fiecare ar trebui să se culce cu atâtea persoane înainte de a decide cu cine vrea să se stabilească pe termen lung.

Samantha Phillips a fost un celebru model Penthouse în anii 1990 și susține că nicio femeie nu poate ști dacă l-a întâlnit pe alesul inimii sale „până nu se culcă cu 500 de bărbați”.

Samantha lucrează acum cu actorii porno mai noi, sfătuindu-i cu noțiuni pe care, spune ea, s-ar putea să nu le fi deprins acasă.

Fostul model a susținut că aceasta este cea mai bună modalitate de a-ți da seama dacă persoana cu care te decizi să rămâi este cea potrivită, motivând că experiența te va informa dacă cineva „este sau nu adevărata afacere”.

Samantha a vorbit în cadrul podcastului Holly Randall Unfiltered, unde gazda Holly Randall, care este regizor de filme pentru adulți și fotograf erotic, poartă discuții sincere cu unele dintre cele mai mari nume din divertismentul pentru adulți.

Vorbind la podcast, Samantha a spus: „Persoana cu care alegi să fii după ce ai fost cu 500 de bărbați, este o persoană specială, pentru că i-ai avut pe toți și el este mai bun.”[sursa]

Samantha Phillips sugerează că s-a culcat cu peste 500 de bărbați

Experiența poate cu siguranță să influențeze o decizie! Iar Samantha a precizat că aceasta poate fi o modalitate utilă de a ajuta pe cineva să își descopere sexualitatea și să își dea seama ce este potrivit pentru el.

• CITEŞTE ŞI:  Răpirea Sabinelor: cum a fost populată Roma în urmă cu peste 2700 de ani

Starleta a continuat: „Când ești o persoană tânără și îți descoperi sexualitatea și descoperi relațiile și ceea ce funcționează pentru tine, cred că ar trebui să fii cu cât mai multe persoane înainte de a te așeza la casa ta. Vrei să știi ce este acolo. Nu vrei să te gândești o clipă, de genul: „Tocmai m-am căsătorit cu primul tip cu care am fost. Și, știi cum e, apare întrebarea: ce altceva mai este acolo?”.

Fostul model a sugerat, de asemenea, că o gamă completă de potențiali parteneri este „ca o masă de tip bufet” și a spus că ar trebui să încerci toate lucrurile diferite disponibile înainte de a decide care va fi „masa principală”. Samantha a sugerat apoi: „Trebuie să guști totul”.

Inutil să mai spun că această abordare ar putea fi cea potrivită pentru multe persoane, dar, desigur, este ceva ce fiecare dintre noi trebuie să descopere singur.

Atâta timp cât există un consimțământ entuziast din partea tuturor celor implicați, nu este nimic greșit să te culci cu cineva, dar, în egală măsură, nu ar trebui să existe o presiune pentru a face acest lucru.

Publicitate

Se poate spune că este cu siguranță o modalitate de a afla cine este persoana potrivită pentru tine sau chiar dacă acest tip de relație este ceea ce îți dorești, dar nu este în niciun caz singura modalitate. Sau măcar una dintre variantele recomandate în mod obişnuit.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  10 curiozităţi despre Mihai Eminescu, cel mai mare poet pe care l-a dat poporul român

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: