O femeie care și-a propus să o găsească pe mama care a abandonat-o când era copil a ajuns să afle că soţul său era de fapt fratele ei biologic. Ce spuneţi de o asemenea afacere de familie?

Adriana, care avea 39 de ani când a împărtășit povestea publicului, și-a petrecut o mare parte din viață încercând să își găsească mama după ce aceasta a plecat pe când ea avea doar un an.

Fetița a fost crescută de tatăl ei, știind doar că numele mamei sale era Maria. Adriana a ajuns să se angajeze ca menajeră și să se căsătorească cu primul ei soț, cu care a avut trei copii.

Când primul mariaj s-a destrămat, Adriana s-a mutat înapoi în orașul natal, unde l-a cunoscut pe actualul ei partener, Leandro. Cei doi s-au îndrăgostit și au făcut împreună o fiică.[sursa]

soţul său era de fapt fratele ei
Femeia a aflat că soţul său era de fapt fratele ei biologic

Adriana a aflat că soţul său era de fapt fratele ei natural

La rândul sau, Leandro avea opt ani când a aflat că femeia pe care o credea mama lui era de fapt mama lui vitregă și că mama lui adevărată l-a abandonat după ce s-a născut.

Pe mama biologică a lui Leandro o chema tot Maria, dar acest lucru, coroborat cu faptul că aveau același oraș natal, nu a tras niciun semnal de alarmă pentru cuplu la început.

„Ni s-a părut amuzant faptul că ambele mame ale noastre aveau același nume, dar este un nume comun, așa că am crezut că este o coincidență.”, a declarat Adriana mai târziu într-un interviu.

Hotărâtă să dea de urma mamei sale, Adriana a apelat la ajutorul emisiunii „The Time Is Now” de la Radio Globo, specializată în găsirea rudelor pierdute. Emisiunea a reușit să o reîntâlnească pe Adriana cu mama ei – dar fiica a rămas uimită când Maria a dezvăluit că avea și un fiu care nu o cunoștea.

• CITEŞTE ŞI:  Grădinile zoologice umane, divertismentul macabru al "civilizaţiei"

Ați ghicit – acel fiu era Leandro.

„Nu-mi vine să cred că îmi spui asta. Leandro este soțul meu.”, a spus Adriana după ce și-a dat seama de situaţie.

Adriana și Leandro nu s-au căsătorit niciodată în mod legal, dar în mod clar se considerau unul pe celălalt ca soț și soție.

Publicitate

„Acum mi-e frică să mă duc acasă și să aflu că Leandro nu mă mai vrea. Îl iubesc atât de mult.”, a spus Adriana la acel moment.

Cei doi fraţi au rămas împreună

În ciuda temerilor Adrianei și a faptului că sunt rude biologice, cuplul a dezvăluit că intenționează să rămână împreună.

„Doar moartea ne va despărți. Toate acestea s-au întâmplat pentru că Dumnezeu a vrut să se întâmple. Bineînțeles că ar fi fost diferit dacă am fi știut toate acestea înainte, dar nu am știut și ne-am îndrăgostit.”, a spus Adriana.

Adriana a recunoscut că ea și Leandro, care nu și-au împărtășit numele de familie, au fost „foarte afectaţi” la început când au aflat adevărul, dar în cele din urmă au decis că nu le pasă ce „ar putea crede cineva”.

„Avem atât de multe planuri împreună, nimic nu ne va despărți, nimic.”, a spus ea.

Nici Adriana și nici Leonardo nu i-au reproșat mamei lor că a plecat și și-au făcut planuri să se întâlnească din nou cu ea în viitor.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Amintiri din viaţa anterioară | Un copil de doi ani şi-a amintit cum a murit în Al II-lea Război Mondial, fiind pilot de avion

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: