Elon Musk a respins ideea că ar exista viață extraterestră, asta în ciuda imensităţii Universului… ei bine, pentru că nu a văzut nicio dovadă în acest sens. Mai mult, Elon a spus că „ar ști dacă ar exista extratereștri”, având în vedere numărul uriaş de sateliţi pe care compania Space X îi are pe orbita Pământului.

Excentricul miliardar și magnat al tehnologiei Elon Musk este întotdeauna prompt să apară pe reţeaua X și să își exprime simțul umorului, în care abordează orice, de la complex la banal. Cu siguranță, este unul dintre cei mai vocali miliardari.

Așadar, datorită naturii sale neconvenționale, ai putea crede că ar avea o minte deschisă atunci când vine vorba de existența extratereștrilor.

Adică, spațiul este foarte vast și există întotdeauna multiple dezbateri în cadrul comunității științifice despre cum ar putea exista extratereștrii, unde ar putea fi găsiți, de ce nu am fost deja contactați de ei, ați înțeles ideea.[sursa]

ar ști dacă ar exista extratereștri elon musk
Elon Musk susţine că „ar ști dacă ar exista extratereștri”, având în vedere câţi sateliţi are pe orbită

Ei bine, răspunzând unei opinii destul de deplasate a fostului prezentator Fox News Tucker Carlson, Musk a respins ideea că există dovezi ale existenței extratereștrilor.

Carlson, care a participat recent la emisiunea Joe Rogan Experience, a început să își exprime opiniile despre extratereștri și a sugerat că există ființe supranaturale și că acestea „trăiesc sub ocean și sub pământ”.

Elon Musk spune că „ar ști dacă ar exista extratereștri”

Răspunzând la o înregistrare video cu Carlson care circulă pe rețelele de socializare, Elon Musk a spus: „Nu am văzut nicio dovadă a existenței extratereștrilor și, cu 6000 de sateliți care orbitează în jurul Pământului, cred că aș ști acest lucru.”, dezvăluind astfel câţi sateliţi are pe orbită compania sa.

• CITEŞTE ŞI:  David Vetter: Povestea cumplită a copilului care a trăit într-un balon timp de 12 ani

Deși, ca să fim corecți, Tucker Carlson a spus că aceste „ființe superioare” se află sub oceane și sub pământ, nu se plimbă prin spațiu.

Musk i-a dat cam același răspuns lui Carlson în persoană. Vorbind cu Carlson în anul 2023, pe când era încă la Fox News, CEO-ul Tesla a spus că este adesea întrebat despre extratereștri.

„O mulțime de oameni mă întreabă, știți, unde sunt extratereștrii? Și cred că dacă cineva ar ști despre extratereștrii de pe Pământ, probabil că eu sunt acela. Sunt, știți, foarte familiarizat cu chestiile spațiale. Și nu am văzut nicio dovadă a existenței extratereștrilor., a mai spus miliardarul.

Musk a continuat să glumească spunând că a arăta lumii că există extratereștri este o modalitate ușoară de a crește bugetul apărării. Așadar, se pare că, dacă vrei să menții taxele la un nivel scăzut, cel mai bine este să ții sub tăcere descoperirile ET.

Publicitate

„Așadar, cea mai rapidă modalitate de a obține o creștere a bugetului apărării ar fi să scoți un extraterestru, știți”, i-a spus Musk lui Carlson.

„Suntem ca și cum, să zicem, ar putea avea loc invazia. Ar putea sosi în orice moment”, a mai spus Elon Musk referindu-se la faptul că o invazie extraterestră ar putea avea loc în orice moment, fără să putem reacţiona în vreun fel.

Musk a spus că, deși nu a văzut niciun semn care să indice existența extratereștrilor, speră că există viață dincolo de Pământ și speră ca aceștia să fie pașnici. Eu, însă, nu aş vrea, căci am văzut filmul Ziua Independenţei, îi putem învinge. Glumesc, evident.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: