25 dintre cele mai cretine legi din lume: Ghici unde nu ai voie să fluieri sub apă!

7 min


Dacă trăieşti cu impresia că în România sunt legile absurde, aşteaptă să le vezi pe cele de mai jos!

1. În timpul oricărui act sexual petrecut în oraşul Conorsville din Wisconsin, este interzis prin lege ca un bărbat să tragă cu o armă de foc în momentul în care partenera sa se apropie de orgasm.

2. Daca cumva treci prin oraşul Chico, California cu o bombă nucleară după tine şi eşti prins, vei fi amendat cu 500$ pentru transport de material radioactiv pe teritoriul oraşului. Ai grijă cu bombele nucleare, da?

3. Totuşi, dacă ajungi prin statul american Kentucky, să nu transporţi niciodată cornete de îngheţată în propriile buzunare. Există o lege în vigoare conform căreia poţi ajunge la închisoare pentru această faptă cumplită. Se pare că-s mai periculoase cornetele de îngheţată decât bombele nucleare.

4. În Indonezia, legea pedepseşte masturbarea efectuată fie de bărbaţi, fie de femei, cu moartea prin decapitare. Tensiunea e la cote maxime acolo.

5. Orice femeie aflată pe teritoriul oraşului Tremorton, din statul Utah, va ajunge la închisoare dacă face dragoste cu un bărbat în interiorul unei ambulanţe. Probabil un parlamentar a păţit treaba asta şi s-a supărat tare de tot.

6. Există o lege în oraşul Oxford, din statul Ohio, care interzice oricărei femei să se dezbrace în faţa unei fotografii care reprezintă un bărbat. Deci de asta bărbaţii îşi fac poze cu mâinile la ochi pe acolo. Perverse!

7. În oraşul italian Milano există o lege locală care-i obligă pe cetăţeni să zâmbească tot timpul, cu excepţia situaţiilor când merg la spital sau la înmormântări.

8. Singura ţară din lume care nu a cenzurat niciun film pentru adulţi este Belgia. De asta sunt aşa de fericiţi oamenii acolo?

9. În Oklahomna, nu ai voie să ai un măgar care doarme într-o cadă de baie după ora 7 seara. În rest, măgarul se poate bălăci cât vrea.

10. În statul american Oklahoma, orice persoană care se strâmbă în mod voit la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

11. Este contrar legii pentru orice cetăţean britanic să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra.

12. În oraşul Baltimore din Maryland, este ilegal să intri cu un leu într-o sală de cinema. Probabil îţi poţi lăsa leul la intrare, ca pe bicicletă.

Continuarea pe pagina următoare


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
15
LoL
Cool Cool
2
Cool
WTF WTF
1
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.