Dacă trăieşti cu impresia că în România există legi cretine, aşteaptă să le vezi pe cele din lista de mai jos, în care am strâns câteva dintre cele mai ciudate legi din lume.

Am adunat, aşadar, o listă cu 25 dintre cele mai ciudate legi, care unora li se par perfect normale, în timp ce altora de-a dreptul cretine.

25 dintre cele mai ciudate legi din lume

1. În timpul oricărui act sexual petrecut în oraşul Conorsville din Wisconsin, este interzis prin lege ca un bărbat să tragă cu o armă de foc în momentul în care partenera sa se apropie de orgasm.

2. Daca cumva treci prin oraşul Chico, California cu o bombă nucleară după tine şi eşti prins, vei fi amendat cu 500$ pentru transport de material radioactiv pe teritoriul oraşului. Ai grijă cu bombele nucleare, da?

3. Totuşi, dacă ajungi prin statul american Kentucky, să nu transporţi niciodată cornete de îngheţată în propriile buzunare. Există o lege în vigoare conform căreia poţi ajunge la închisoare pentru această faptă cumplită. Se pare că-s mai periculoase cornetele de îngheţată decât bombele nucleare.

4. În Indonezia, legea pedepseşte masturbarea efectuată fie de bărbaţi, fie de femei, cu moartea prin decapitare. Tensiunea e la cote maxime acolo.

5. Orice femeie aflată pe teritoriul oraşului Tremorton, din statul Utah, va ajunge la închisoare dacă face dragoste cu un bărbat în interiorul unei ambulanţe. Probabil un parlamentar a păţit treaba asta şi s-a supărat tare de tot.

• CITEŞTE ŞI:  14 momente amuzante, care îţi vor face ziua mai bună

6. Există o lege în oraşul Oxford, din statul Ohio, care interzice oricărei femei să se dezbrace în faţa unei fotografii care reprezintă un bărbat. Deci de asta bărbaţii îşi fac poze cu mâinile la ochi pe acolo. Perverse!

legi cretine

7. În oraşul italian Milano există o lege locală care-i obligă pe cetăţeni să zâmbească tot timpul, cu excepţia situaţiilor când merg la spital sau la înmormântări.

8. Singura ţară din lume care nu a cenzurat niciun film pentru adulţi este Belgia. De asta sunt aşa de fericiţi oamenii acolo?

9. În Oklahomna, nu ai voie să ai un măgar care doarme într-o cadă de baie după ora 7 seara. În rest, măgarul se poate bălăci cât vrea.

Publicitate

10. În statul american Oklahoma, orice persoană care se strâmbă în mod voit la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

11. Este contrar legii pentru orice cetăţean britanic să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra.

12. În oraşul Baltimore din Maryland, este ilegal să intri cu un leu într-o sală de cinema. Probabil îţi poţi lăsa leul la intrare, ca pe bicicletă.

13. Oraşul Saint Louis din Missouri are în vigoare o lege conform căreia este interzis ca un bărbat să salveze o femeie aflată în pericol, dacă aceasta este îmbracată în pijamale. „Hm, 7 băieţi trag de o tipă şi încearcă să o violeze. Cred că ar trebui să intervin… Dar stai! E îmbăcată în pijamaleeee! E ilegaaaaal!”

14. În Bangladesh, chiulitul de la şcoală este interzis de lege. Orice elev prins în afara orelor de curs, ajunge la inchisoare. În România, dacă nu ai absenţe, eşti un tocilar.

• CITEŞTE ŞI:  Grădinile zoologice umane, divertismentul macabru al "civilizaţiei"

15. În timpul regimului politic taliban din Afganistan, clericii musulmani au adoptat o lege care le interzice femeilor să poarte şosete de culoare albă, pe motiv că astfel bărbaţii se excită în preajma lor. Asta pe lângă că-s acoperite din cap până în picioare.

16. În oraşul englez York există încă o lege implementată din Evul Mediu, care îi permite oricărui cetăţean al oraşului să ucidă orice scoţian întâlnit în York. Evident, doar dacă scoţianul vizat poartă asupra sa un arc şi o tolbă cu săgeţi.

17. În capitala statului El Salvador, oraşul San Salvador, există o lege care condamnă la moarte prin împuşcare în faţa unui pluton de execuţie, orice şofer prins băut în interiorul capitalei. În fiecare an, zeci de şoferi sfârşesc în acest mod.

18. În statul Florida, dacă o femeie nemăritată sare cu paraşuta în zilele de sâmbătă, acesta ajunge la inchisoare. Uite o lege bine gândită!

19. Legile statului Ohio pedepsesc cu închisoarea pe oricine încearcă să îmbete un peşte. Bine că nu păţesc nimic dacă încearcă să înveţe un peşte să înoate!

20. În Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv în cascheta unui poliţist dacă aşa simte, fără să poată fi trasă la răspundere. Nu te joci cu vezica unei femei.

21. În Elveţia este ilegal să tragi apa la toaletă după 10 seara. Dacă noaptea ai o problemă urât mirositoare, aia e, rezişti până a doua zi.

22. În Singapore este contrar legilor acestei ţări să mesteci banală gumă de mestecat. Cine ştie ce se poate întâmpla dacă faci baloane…

• CITEŞTE ŞI:  Cel mai scurt război din lume a durat doar 38 de minute

23. În Myanmar este ilegal sa accesezi Internetul. Oricine face acest lucru, ajunge să stea ani buni după gratii. Dacă ai boală pe careva din Myanmar, poţi să-l faci de căcat pe net, fără nicio problemă.

24. În New Jersey este ilegal să porţi o vestă antiglonţ în timp ce comiţi o crimă. Logic, nu?

25. În Liban, bărbaţilor le este permis să întreţină acte sexuale cu animalele de sex feminin. Dacă, în schimb, un bărbat este surprins în timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fără niciun fel de proces. Alooo! Ce se întâmplă cu drepturile homosexualilor?! Eu zic să se facă un protest în acest sens!

Bonus:  În Vermont este ilegal să fluieri sub apă.

Deşi pare cam greu de făcut acest lucru, cică se poate. Şi mai este şi ilegal! Mare grijă, da?

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele