Paul este un băiat căruia probabil i-a mers destul de bine până la momentul în care a citit pe uşa locuinţei prietenei sale Laura, cu care avea o relaţie de 3 ani, biletul din fotografia de mai jos. 

Laura a aflat că Paul are o relaţie de jumătate de an cu Lavinia, o colegă a amândurora cu care Laura este în conflict de mai bine de 1 an. Frumoasă telenovelă, nu? Cireaşa de pe tort o reprezintă faptul că Laura a aflat totul de la profesoara lor de filosofie, care a abordat-o pe fată după ce a observat de mai multe ori momente de tandreţe între băiatul infidel şi Lavinia.

Astfel, Laura a simţit nevoia să se răzbune într-un mod finuţ, aşa că a apelat la o metodă de ironizare şi umilire care este la modă în ultima vreme. Aceasta i-a strâns toate lucrurile, i le-a îndesat în maşină cât timp el era plecat la un meci de fotbal, a desumflat anvelopele maşinii, a scris un bileţel ironic şi drăguţ, a schimbat yala uşii locuinţei sale şi a lipit bileţelul împreună cu cheia de rezervă a maşinii lui Paul pe uşă.

Paule, nu te obosi, yala e schimbată, nu mai e nevoie să intri aici.
Profa de filosofie mi-a povestit despre cum te-a văzut de mai multe ori cu Lavinia.
Îţi spun sincer că aveam o bănuială, dar în general femeile sunt nebune şi au bănuieli. În plus, am fost prea ocupată cu melodia Deliei – Da, mamă, pe care o ascult cu zâmbetul pe buze, nu pentru că sufăr după tine, ci pentru că îmi place.
Ţi-am împachetat toate lucrurile în timp record, ţi le-am depozitat în maşină (ataşez cheia de rezervă) şi din greşeală s-au desumflat cauciucurile.
Dacă te enervezi prea tare, poţi să spargi uşa, sau să faci ce vrei, eu sunt plecată din zonă o perioadă.

Cu dragoste, pa.

PS – nu au încăput toate lucrurile în habitaclu, aşa că am mai pus nişte haine pe sub capotă, iar maioul tău cu Chicago Bulls e în buşonul de carburant.

Sursa: Claudia din Lugoj
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele