Un caz bizar a ieșit la iveală în Italia, unde un bărbat a aflat că este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu un bărbat britanic pe care nu îl cunoştea, după ce a făcut o cerere la Primăria din Cosenza.

Giovanni, în vârstă de 70 de ani, a mers la primărie pentru a obține un certificat de căsătorie necesar la notar. Funcționarul i-a eliberat documentul, dar l-a oprit ulterior, spunându-i că mai există un certificat de căsătorie pe numele său.

Un bărbat a aflat că este căsătorit cu un alt bărbat, pe care nu-l cunoştea

Din registrele Ministerului de Interne a rezultat faptul că în data de 7 august 1982, Giovanni s-a căsătorit nu doar cu soția sa, Giuliana, ci și cu un străin britanic, numit Brian James McIntyre.

„Din ’82 sunt căsătorit nu numai cu soția mea, ci și cu un englez și nu știam nimic despre asta. Nu știam că sunt gay, am aflat acum. Este o greșeală care a fost comisă de Municipiul Cosenza în 1982 și nimeni nu a observat-o niciodată. Le-am povestit copiilor noștri această poveste absurdă.”, a declarat Giovanni pentru FattoQuotidiano, citat de Corriere della Calabria.[sursa]

Un bărbat a aflat că este căsătorit

Giovanni a cerut municipalității certificatul de căsătorie cu Brian James McIntyre și a descoperit că nu are nicio informație despre soțul său britanic, cu excepția numelui și a posibilei naționalități scoțiene.

„Merg împotriva legii, pentru că în acele vremuri nici nu puteai avea o căsătorie homosexuală.”, a adăugat Giovanni.

Descoperirea a stârnit confuzie și amuzament în familia lui Giovanni, care este căsătorit şi are doi copii. „Le-am povestit copiilor despre această poveste absurdă, dar la vârsta mea a trebuit să le explic că tatăl lor nu este căsătorit cu un bărbat britanic.”, a mai declarat Giovanni.

• CITEŞTE ŞI:  Un tată destul de direct! :))

Municipalitatea din Cosenza a inițiat o investigație pentru a stabili cum a apărut această eroare în registrele de stare civilă.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele