O filmare cu camera de corp din dotarea unei patrule de Poliție a înregistrat prăbușirea unui OZN în curtea unui bărbat din Las Vegas, înaintea unui apel de urgenţă bizar privind nişte „fiinţe ciudate” care se află pe proprietatea acestuia.

Imaginile sinistre au fost surprinse în Las Vegas înainte ca Poliția să primească un apel înfiorător. Imaginile ciudate filmate cu camera video difuzate chiar de poliție par să arate un OZN care se prăbușește în curtea cuiva.

Imaginile misterioase au fost distribuite de Departamentul de Poliție Metropolitană din Las Vegas și au avut loc pe fondul unei serii de evenimente ciudate în zonă.[sursa]

prăbușirea unui OZN
Camerele din dotarea Poliţiei au surprins prăbușirea unui OZN

Camerele din dotarea poliţiştilor au surprins prăbușirea unui OZN

În clip, o minge de lumină verde poate fi văzută călătorind la joasă înălțime pe cer înainte de a se prăbuși aparent la sol.

Potrivit unui post local de ştiri, obiectul observat pe cer a fost surprins pe imaginile de pe camera de corp în jurul orei locale 23:50, dar sclipirea sa a fost văzută până în statele Utah și California.

La mai puțin de 40 de minute după ce „OZN-ul” a fost surprins pe bodycam-ul din dotarea Poliției, un bărbat care locuiește la aproximativ 130 de kilometri de controversata Zonă 51 a sunat la 911 pentru a raporta o apariție foarte bizară.

O înregistrare a convorbirii telefonice împărtășită de 8 News arată că bărbatul a afirmat că în curtea sa din spate se aflau două ființe necunoscute – și se pare că acestea au sosit la scurt timp după ce el și familia sa au observat un obiect similar pe cer.

• CITEŞTE ŞI:  Satul în care morţii devin păpuşi. "Mereu mă vizitează cineva"

„Este ca o persoană de 2,5 metri lângă ea și o alta este în interiorul nostru… și are ochi mari și se uită la noi – și este încă acolo”, a declarat bărbatul la dispeceratul poliției.

„În curtea mea din spate. Jur pe Dumnezeu că nu este o glumă, este chiar așa – suntem îngroziți. Sunt foarte mari. Au cam 2,5 metri – 3 metri. Pentru noi arată ca niște extratereștri. Ochi mari. Au ochi mari. Ca și cum, nu pot să explic. Și gura mare. Au ochii strălucitori și nu sunt oameni. Nu sunt 100% umani.”, a mai spus apelantul la serviciul de urgenţă.

Este de înțeles că dispecerul de la 911 părea puțin neîncrezător în legătură cu sesizarea, dar înregistrările surprinse de camerele de corp ale polițiștilor arată că până și polițiștii au fost puțin bulversați și chiar confuzi din cauza întregii întâmplări.

Poliția a efectuat o căutare amplă a zonei după ce a primit apelul la 911, dar nu au fost descoperite informații noi la momentul respectiv.

Publicitate

Surse apropiate anchetei au declarat pentru postul ABC 7 că forțele de ordine nu au tratat incidentul ca pe o farsă, iar polițiștii s-au întors ulterior la fața locului pentru a amplasa camere de luat vederi în curte, în speranța de a surprinde orice altă activitate neobișnuită care ar putea avea loc.

Cu toate acestea, ofițerul de apărare planetară al NASA, Lindley Johnson, a declarat că „OZN-ul” observat în imaginile filmate cu camera de corp a fost mai degrabă un meteorit strălucitor decât o navă extraterestră.

Această teorie este susținută de faptul că obiectul verde a fost înregistrat în „jurnalele de mingi de foc” ale Societății Americane de Meteoriți – deși nu explică siluetele pe care cel care a sunat la 911 le-ar fi văzut în curtea sa.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou: