Dacă ai fost vreodată într-un supermarket ceva mai mare, sau chiar şi într-un Mega Image de la colţ la o oră târzie, nu se poate să nu fi observat măcar o persoană care să te facă să-ţi pui cel puţin 50 de întrebări privind existenţa noastră pe această planetă şi să te întrebi care este până la urmă scopul vieţii.

E ca şi cum supermarketurile ar fi locurile preferate de ciudaţi. Cum este parcul pentru pensionarii care joacă şah, aşa e supermarketul pentru ciudaţi.

Poate nu ai băgat de seamă acest lucru, fiind prea atent să repeţi în gând lista interminabilă de cumpărături pe care te-a pus nevastă-ta să o ştii pe dinafară în loc să-ţi dea o hârtiuţă scrisă, nebuna naibii, vrea să-ţi facă creierul terci ca să o iubeşti numai pe ea, sau poate doar pentru că eşti foarte obişnuit cu peisajele din supermarket, dar, dacă ţii minte treaba asta şi data viitoare muţi privirea de la raft, sigur vei da peste cel puţin 3 persoane care ţi se vor părea dubioase.

Atunci să-ţi aduci aminte că un om înţelept ţi-a deschis mintea şi că va trebui să-mi fii veşnic recunoscător. Stai liniştit, fiule, şi eu am fost aşa. Până i-am văzut!

Şi nu doar aspectul lor este ciudat. Gesturile te vor face să te caci pe tine de frică şi să te gândeşti că sunt şanse mari ca nenea ăla care s-a uitat 10 minute la o conservă de peşte, pe care a studiat-o din toate unghiurile, a pus-o în coş, a pus-o înapoi la raft, iar a luat-o la verificat, după care a bolborosit câteva cuvinte înţelese numai de el (şi de secta lui de ciudaţi), să scoată la un moment dat o macetă şi să înceapă să taie capete în stânga şi în dreapta.

• CITEŞTE ŞI:  Băieţii ăştia au ceva foarte special dacă au cucerit asemenea fete

Bine, poate m-am uitat eu la prea multe filme cu zombalăi şi ciudaţi, dar sigur îţi va trece un astfel de gând prin cerebel dacă vei urmări cu atenţie ce tocmai un mare shaolin te-a învăţat.

Iată, mai jos, câteva exemple. Îmi poţi mulţumi mai târziu!

Publicitate

„Sigur n-o să observe nimeni…”

Publicitate

Ai văzut ceva mai sexy de atât? Nici eu…

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele