Un bărbat a câștigat în instanță daune de 750.000 de dolari de la amantul soţiei sale.

Kevin Howard din Carolina de Nord l-a dat în judecată pe amantul soţiei sale pentru „lipsire de afecțiune”. Această faptă deocamdată există doar în legislația câtorva dintre statele americane.[CNN]

Această prevedere legală îi permite unuia dintre soți să dea în judecată o altă persoană pentru că „a intervenit în mod intenționat într-o relația conjugală”.

Persoana trimisă în judecată este de obicei amantul celuilalt partener. Howard a fost cu soția sa timp de 12 ani.

amantul soţiei
Howard, bărbatul care l-a dat in judecată pe amantul soţiei sale

Când ea i-a vorbit despre divorț, cei doi au început să participe la ședințe de consiliere conjugală.

Dar bărbatul a înțeles că lucrurile nu mergeau în direcția corectă așa că a angajat un detectiv privat să o urmărească pe femeie, iar acesta a descoperit aventura pe care ea o avea cu un coleg de muncă.

După divorț, bărbatul l-a dat în judecată pe amantul soţiei sale, despre care spunea că îl cunoștea.

Credea că amantul soţiei îi este prieten

„Am luat cina de multe ori împreună, am crezut că este un prieten”, spune Howard. În ceea ce privește procesul, el spune că nu a fost vorba de bani.

„Cred în căsătorie ca o instituție sfântă. Alte familii ar trebui să vadă care sunt consecințele nu doar în cazul încălcării jurământului ci și din punct de vedere legal”, spune Howard.

Avocata bărbatului spune că pentru a avea șansa de a câștiga un astfel de proces, un soț înșelat trebuie să poată dovedi în instanță că cuplul era fericit înainte ca amantul să intervină între ei.

• CITEŞTE ŞI:  Sărutul care i-ar putea aduce condamnarea la închisoare lui April Hunter


Nu este prima dată când un bărbat câștigă un astfel de proces.

Publicitate

Anul trecut, un amant a fost obligat de instanță să plătească 8.8 milioane de dolari soțului femeii cu care a avut o aventură timp de un an.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele