În legătură cu mitul renumitului gang al repetenţilor din dealul Copoului, Iaşi, s-a realizat un experiment ştiinţific al cărui rezultat a fost menit să releve autenticitatea mitului. Astfel, la experiment au participat:

– 200 de studenţi din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, dintre care:

  • 100 au învăţat foarte bine pentru examenele pe care urma să le dea şi au trecut pe sub gang.
  • 100 de studenţi, din cadrul aceleiaşi universităţi, care nu au învăţat deloc pentru examenele pe care urma să le dea, dar nu au trecut pe sub gang.

Rezultatele au foat înfiorătoare, 99 dintre studenţii care au învăţat foarte bine, dar au trecut pe sub gang, au picat examenele pe care le-au dat. Studentul care nu a picat, a luat nota 5 şi reprezintă practic excepţia de la regulă. Toţi cei 100 de studenţi care nu au învăţat deloc, dar au evitat gangul, sunt acum fericiţi că au promovat examenele.

Concluzia: Se confirmă, nu mai treceţi pe sub nenorocitul de gang!

Acest pseudoexperiment este menit să manipuleze toţi studenţii care au impresia că a trece pe lângă un gang presupune binecuvântarea Universului că vor reuşi să treacă toate examenele şi că efortul pe care îl depun ei pentru a învăţa, dacă îl depun, este un bonus. Tot bonus este şi faptul că dacă daţi like la acest articol primiţi câte 10 lei, plus câte 2 lei la fiecare like dat de un prieten de-al vostru. Succes!

Textul este un pamflet conceput pentru a stârni zâmbetele studenţilor care sunt mulţumiţi de cum au terminat sesiunea. Chiar dacă trec pe sub gangul ăla care nenoroceşte atâţia studenţi. 🙂

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

3 Comentarii

  1. Suta din prima categorie trebuiau sa treaca si pe la biserica SF. Cinci de pe langa Regie, dar …. poate au fost prea increzatori, nu?
    Se stie ceva despre atitutinea lor ? Sau daca au avut degetele incrucisate la spate cand au trecut pe sub Gang ?

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele