Făcând abstracţie de faptul că serialul Breaking Bad este unul dintre cele mai bine realizate vreodată, cu o poveste de excepţie şi actori pe măsură, realistic vorbind, dacă cineva s-ar apuca de gătit metamfetamină într-o rulotă, cel mai probabil nu ar reuşi să facă afaceri de milioane de dolari.

Mai ales cu cele mai mari carteluri de droguri. Şi nici nu ar deveni un criminal de talie mondială, cunoscut pentru geniul său malefic.

În viaţa reală, „bucătarii” şi rulota lor ar fi conduşi într-un loc înghesuit şi apoi li s-ar trânti în faţă mandate de percheziţie şi arestare, iar încercarea lor timidă de a se îmbogăţi, ar avea un sfârşit rapid.

breaking bad rulota metamfetamina

Dacă eşti şoferul unei rulote în care se produce metamfetamină, încearcă să nu rămâi blocat pe o alee îngustă

Acest lucru nu a fost înţeles de 3 persoane din statul american Ohio, 2 bărbaţi şi o femeie, care au păşit pe urmele lui Walter White şi Jesse Pinkman, pe drumul pavat cu milioane de dolari.

Însă au fost săltaţi de cei de la antidrog pe o alee în care şoferul rulotei a încercat să întoarcă, văzând că se apropie oamenii în negru, dar a rămas blocat. Criminalii deştepţi, precum Walter White, s-ar fi gândit la asta. Cei proşti, precum ăia 3, ajung la pârnaie.

Dacă mergea treaba ca în Breaking Bad, cei trei puteau să-şi facă un laborator şmecher sub pământ sau măcar să dea 50$ pe o staţie care prinde frecvenţa poliţiei, că în SUA găseşti. Dar să nu-i blamăm, că nu e ca şi cum l-ar fi avut pe Heisenberg alături de ei.

• CITEŞTE ŞI:  Einstein cu limba scoasă: Ce părere avea Albert Einstein despre celebra fotografie în care apărea cu limba scoasă

În fine, cei trei sunt chiar atât de proşti sau pur şi simplu au avut ghinion?

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele