O artistă din Ucraina a creat portretul lui Vladimir Putin din 5.000 de cartuşe adunate de pe frontul din estul ţării, unde are loc un conflict sângeros între separatiştii proruşi (care nu sunt deloc susţinuţi de Rusia, nu) şi soldaţii guvernului de la Kiev.

Autoarea operei de artă este Daria Marcenko, în vârstă de 33 de ani. Aceasta mărturiseşte că iniţial s-a temut să doarmă în aceeaşi cameră cu portretul lui Putin, intitulat „Chipul Războiului”.

Primele cartuşe pentru tablou i-au fost aduse de prietenul ei, un membru activ al mişcării populare EuroMaidan, care a condus la destituirea preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici în 2014. Îţi aminteşti nebunia de atunci, nu?

„Din nefericire, războiul mi-a furnizat mult material pentru munca mea”, a mai spus Daria Marcenko. În cele 15 luni de război, 6.800 de persoane şi-au pierdut viaţa, în mare parte civili. În tot acest timp, Moscova a negat că ar oferi sprijin rebelilor, conform France Presse.

Dacă tipa va dispărea în condiţii misterioase în curând, să nu te miri, e vorba de o coincidenţă.


sursa: gandul.info

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  De ce atomii nu se opresc niciodată din mişcare

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele