21 dintre cei mai leneşi oameni din lume

3 min


A fi o persoană leneşă cu siguranţă nu este privită ca o calitate! Mai ales dacă ne luăm după Biserica creştină, care pune Lenea între cele 7 păcate capitale.

Lene este denumită înclinația unei persoane căreia nu-i place, care nu dorește, nu vrea să muncească, căreia îi place să stea fără să muncească, precum și faptul de a se complăcea în inactivitate.

Bineînţeles, omul, inventiv şi foarte inteligent cum este, a găsit noi unghiuri din care poate vedea această trăsătură atât de răspândită şi denigrată.

De ce zic şi denigrată? Pentru că există oameni (probabil foarte leneşi) care opinează că lenea, în afara stadiului de trândăvie, care presupune refuzul de a munci, are efecte benefice.

Un argument în acest sens îl oferă Robert A. Heinlein, scriitor american de literatură științifico-fantastică, care a afirmat că „progresul nu este realizat de către cei care se scoală devreme. Este realizat de oameni leneși care caută căi mai ușoare pentru a realiza ceva.”

Dacă e să ne luăm după această teorie, persoanele de mai jos vor schimba lumea într-o bună zi!Continuarea pe pagina următoare


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
4
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Andreea I.

Ofiţer amanet. Dar mai degrabă aş scrie. Vezi articolele mele aici.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.