Acasă Divertisment 18 fete cu care ceva este în neregulă. Îţi dai seama ce?

18 fete cu care ceva este în neregulă. Îţi dai seama ce?

23232
0

Ştim cu toţii că standardele de frumuseţe feminină sunt distorsionate în mod trist, iar uneori tragic, din dorinţa de a perfecţiona idealul la care cele mai multe fete tind să viseze.

Nu de puţine ori, aceste standarde au trecut limita normalului, exagerându-se foarte mult cu retuşuri şi editări ale corpului şi feţelor, încât femeile din reviste practic nu mai seamănă cu femeile adevărate. Sunt un fel de caricaturi, prezentate doamnelor şi domnişoarelor, ca fiind idealuri de frumuseţe.

Din varii motive, fetele sunt influenţate atât de mult de aceste idei, încât le adoptă şi ele atunci când se prezintă pe reţelele de socializare. Unele reuşesc să-şi modifice pozele astfel încât să treacă neobservate, devenind adevărate dive pe internet, deşi în realitate nici nu seamănă cu cele din imaginile care au mii de like-uri.

Totuşi, unele fete îşi doresc să arate precum cele din reviste, par să aibă potenţialul necesar, însă talentul le lipseşte cu desăvârşire. Şi asta e o problemă, pentru că atunci când Photoshop-ul te bate mai rău decât Semmy Schilt, sigur te vei face de cacao pe internet.

Hai să vedem câteva exemple în care fetele au cerşit like-uri cu poze trase prin Photoshop, însă fără succes.


Ceva e prea mare în cazul de faţă…

Are un fir ridicat aiurea…
Continuarea pe pagina următoare

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele