Mai jos avem o poveste despre viaţă şi bunătate.

Chris Collins este un tip înstărit, care este convins că faptele bune ar trebui să fie nelipsite din viaţa oricărei persoane. Indiferent de investiţie.

Acum un an, Chris a făcut un filmuleţ în care a vrut să-i facă ziua mai bună unui om al străzii, pe nume Alex. Aşa că l-a luat la o plimbare cu super-maşina sa Lamborghini, oferindu-i şi 100 de dolari. Cu siguranţă i-a făcut ziua mai bună lui Alex!

După ce filmuleţul strânsese jumătate de milion de vizualizări, Chris s-a decis să-i schimbe viaţa lui Alex. Sau cel puţin să încerce, pentru că, după cum spune şi el, poţi duce un cal până la malul râului, dar nu-l poţi face să bea apă.

Chris şi-a alocat un buget de 10.000 de dolari pentru a încerca să-i schimbe viaţa lui Alex.

A durat puţin până l-a găsit, dar Alex se afla pe stradă, pe o vreme teribilă.

A urmat o vizită la un frizer, care i-a schimbat look-ul neîngrijit, devenind dintr-o dată un alt om. Apoi a venit rândul magazinelor de haine, care au contribuit şi acestea la crearea noului Alex.

Chris a aranjat un interviu pentru un loc de muncă.

Apoi, cu o noapte înainte, l-a cazat pe Alex la un hotel, unde urma să susţină un interviu pentru slujba al cărei scop era să-i schimbe complet viaţa. Totul depindea de el acum.

Vezi întreaga poveste şi cum s-a terminat

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele