Povestea tragică a lui Navar Herbert, sportivul care a murit la o zi după ce s-a căsătorit a fost făcută publică de soţia sa. O lume întreagă a fost emoţionată în urma acestei poveşti tulburătoare.

„Mi-am pierdut cel mai bun prieten, soț și tatăl fiului nostru.”, a spus tânăra mireasă rămasă văduvă.

Maia Falwasser s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, cu o zi înainte ca acesta să moară, răpus de o tumoare pe creier.

Navar Herbert, care a murit la doar 22 de ani era și soț și tată. Împreună cu soția sa, Maia, au un fiu care la acel moment avea doar 11 luni. [Mirror]

murit la o zi după ce s-a căsătorit
Navar Herbert alături de Maia, soţia sa de care nu s-a bucurat prea mult timp

A murit la o zi după ce s-a căsătorit

Navar Herbert a murit a doua zi după ce a sărbătorit ceremonia de căsătorie împreună cu iubita lui soție. Jucătorul de rugby din Noua Zeelandă, a fost diagnosticat cu o tumoră, chiar cu câteva luni înainte de nuntă. Starea sportivului s-a deteriorat fulgerător.

După o bătălie lungă şi dureroasă cu o tumoare canceroasă numită sarcom, acesta s-a stins din viață. Au rămas în urmă zeci de prieteni, familia și copilul său.

Decizia de a face nunta cât mai rapid a fost o binecuvântare pentru el și pentru soția lui.

Maia Falwasser, soția lui a declarat: „Astăzi inima mea este grea și tristă, mi-am pierdut cel mai bun prieten, soț și tatăl fiului nostru”

Maia a împărtășit un videoclip emoționant pe o pagină GoFundMe. A creat-o cu scopul colectării unei sume de bani pentru a putea transporta corpul lui Navar în orașul său natal Kotahitanga Marae, din Noua Zeelandă.

Aceasta mai scrie pe pagină: „Îmi este greu, dar îmi găsesc puterea și refugiul în sprijinul tuturor”.

Nunta emoţionantă a lui Navar Herbert

Prietenii lui Navar l-au ajutat pe acesta să se îmbrace și să se pregătească pentru ziua cea mare, în care i-a spus DA” persoanei pe care o iubește cel mai mult, Maia Falwasser.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Dragoste în carantină: a folosit o dronă pentru a lua legătura cu fata de alături

Când Maia a mers lângă el, acesta a luat-o de mână și i-a declarat toată dragoste pe care i-o purta.

După ceremonie, familia și prietenii au făcut haka, un strigăt și un dans tradițional de război pentru noul cuplu căsătorit.

Clubul de rugby a lui Navar a organizat o petrecere și a contribuit, de asemenea, la strângerea banilor necesari pentru transportul trupului neînsuflețit al coechipierului lor.

https://www.youtube.com/watch?v=8Nh_THcMF0E
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele