Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei sale, după ce aceasta s-a prăbușit și a murit în fața altarului chiar în ziua nunţii.

Ceremonia a avut loc în ziua în care era programată prima nuntă, iar după încheierea ei prima mireasă a fost incinerată. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când Mangesh Kumar, din India, urma să se căsătorească cu Surbhi.

Mireasa a murit chiar în ziua nunţii

Însă tânăra Surbhi s-a plâns că nu se simte bine și s-a prăbușit chiar în timpul ritualului de nuntă. Familia a dus-o rapid la spital, dar, din păcate, a fost declarată moartă.

Cauza decesului a fost infarctul.[sursa]

a murit în ziua nunţii

Familia a adus trupul miresei decedate înapoi acasă și a început pregătirile pentru incinerare, conform tradiției locale. Dar moartea miresei nu a stricat și planurile de nuntă.

Dacă pregătirile tot erau făcute, mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și a cerut mâna celeilalte fiice, sora mai mică a miresei decedate. Șocant, părinții au fost de acord, iar ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețiti al lui Surbhi zăcea într-o altă cameră.

„A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici avea loc în timp ce cadavrul celeilalte surori zăcea într-o altă cameră.”, a declarat fratele lui Surbh, supărat de întorsătura neașteptată a evenimentelor.

„Nu știam ce să facem în acel moment.”, a mai spus fratele miresei. „Cineva care venise la nuntă a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha să se căsătorească cu mirele. Ambele familii au discutat și au fost de acord.”

Unchiul miresei a vorbit cu presa locală și a spus că decizia de a merge mai departe cu nunta nu a fost deloc ușoară.

• CITEŞTE ŞI:  Un bărbat pipăie o chelneriţă, iar aceasta are o reacţie uimitoare (VIDEO)

„A fost o decizie grea pentru familia noastră.”, a spus unchiul mireselor. „O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta alteia se desfășura într-o altă cameră. Nu am experimentat niciodată astfel de emoții mixte. Durerea pentru moartea lui Surbhi și fericirea pentru nunta lui Nisha…”

Publicitate

Surbhi a fost incinerată imediat după nuntă.

Nunta lui Mangesh Kumar nu este prima ceremonie din India care se încheie într-un mod atât de bizar. Luna trecută, o mireasă s-a căsătorit cu un invitat la nuntă, după ce mirele a dispărut.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele