O imagine tristă cu un bărbat aflat lângă sicriul soţiei şi fiicei sale, care nu a apucat să vadă lumina zilei, s-a viralizat pe reţelele de socializare, impresionând o lume întreagă.

Bărbatul a dorit ca prin publicare poveştii sale să fie tras un semnal de alarmă.

Zach Kinkaid şi-a pierdut și-a pierdut soția însărcinată în 8 luni într-un accident de mașină provocat de un șofer în stare de ebrietate.

Kristil, soția lui Zach, avea 29 de ani și a lăsat în urmă un soț și trei copii. Avea o fiică de 11 ani și doi băieți, de 8 și 4 ani.

Tânăra era însărcinată în 8 luni.[People.com]

Imagini publicate de Zach pentru a transmite un mesaj autorităţilor şi şoferilor

Atât ea, cât și bebelușul nenăscut au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Când poliția a ajuns la locul accidentului, a constat că autovehiculul femeii era parțial în flăcări, dar au reușit să stingă incendiu imediat.

Kristil avea picioarele prinse sub bord, ceea ce a îngreunat misiunea pompierilor de a o scoate de sub fiarele contorsionate. Aceasta a fost transportată la spital, dar s-a stins din viață câteva ore mai târziu și odată cu ea, fetița ce urma să vină pe lume în mai puțin de 2 săptămâni.

Ucise de un şofer băut

Şoferul care a provocat accidentul a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Şoferul care a provocat accidentul conducea un autoturism marca BMW. Acesta s-a izbit cu peste 130 km/h în maşina cu care se deplasa Kristil.

Mai mult decât atât, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Practic, decizia lui de a se urca băut la volan, a ucis o familie.

Zach şi Kristil

Mesaj de lângă sicriul soţiei şi fiicei sale

Îndurerat, Zach Kincaid și-a strigat disperarea pe contul său de Facebook.

• CITEŞTE ŞI:  Satul cu un singur locuitor. De 10 ani este singur în localitate

Bărbatul s-a arătat revoltat de legile statului american California. Zach a implorat oamenii și autoritățile să se pună în locul lui. A fost convins că doar așa cineva va putea să facă dreptate și să îndrepte aceste pedepse atât de ușoare pentru asemenea tragedii.

Publicitate

El a declarat că-şi doreşte, cu durere în suflet, ca pe viitor aceste nedreptăți să nu mai existe, iar statul să ia atitudine.

„Un șofer aflat în stare de ebrietate, care circula cu peste 130 km/oră pe o șosea cu două benzi, a intrat pe contrasens într-o curbă cu vizibilitate redusă și mi-a distrus familia. Pedeapsa maximă pentru că mi-a ucis soția și fetița este de maxim 10 ani. Statul California nu consideră că a fost intenție, dar să conduci în acest mod nebunesc, nu arată nicio bună intenție. Fiica mea ar fi trebuit să se nască pe 9 octombrie, dar un copil de 36 de săptămâni, complet dezvoltat, nu este considerat o persoană în California. Cum să explic copiilor mei această nedreptate?” a scris Zach într-un mesaj publicat pe Facebook.



Zach a ales să îşi spună povestea public, cu speranța de a schimba ceva și de a împiedica producerea altor tragedii de acest fel în viitor.

„Nu ne-am simțit niciodată așa de nesemnificativi. Uitați-vă cât de devastată este familia și spuneți-mi dacă nu este vremea pentru schimbări. Imaginați-vă dacă asta ar fi fost familia voastră. Cine luptă cu mine pentru schimbări? Cine va răspândi această poveste cu viteza fulgerului? Cine le va scrie reprezentaților săi pentru a le cere o schimbare? Nu mai putem, noi ca și societate, să ignorăm astfel de întâmplări.”

Să sperăm că această poveste va face mai puţini oameni să se urce băuţi la volan.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele