O imagine tristă cu un bărbat aflat lângă sicriul soţiei şi fiicei sale, care nu a apucat să vadă lumina zilei, s-a viralizat pe reţelele de socializare.

Bărbatul a dorit ca prin publicare poveştii sale să fie tras un semnal de alarmă.

Publicitate

Zach Kinkaid şi-a pierdut și-a pierdut soția însărcinată în 8 luni într-un accident de mașină provocat de un șofer în stare de ebrietate.

Kristil, soția lui Zach, avea 29 de ani și a lăsat în urmă un soț și trei copii. Avea o fiică de 11 ani și doi băieți, de 8 și 4 ani.

Tânăra era însărcinată în 8 luni.[People.com]

Imagini publicate de Zach pentru a transmite un mesaj autorităţilor şi şoferilor

Atât ea, cât și bebelușul nenăscut au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Publicitate

Când poliția a ajuns la locul accidentului, a constat că autovehiculul femeii era parțial în flăcări, dar au reușit să stingă incendiu imediat.

Kristil avea picioarele prinse sub bord, ceea ce a îngreunat misiunea pompierilor de a o scoate de sub fiarele contorsionate.

Aceasta a fost transportată la spital, dar s-a stins din viață câteva ore mai târziu și odată cu ea, fetița ce urma să vină pe lume în mai puțin de 2 săptămâni.

Ucise de un şofer băut

Şoferul care a provocat accidentul a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Şoferul care a provocat accidentul conducea un autoturism marca BMW.

Acesta s-a izbit cu peste 130 km/h în maşina cu care se deplasa Kristil.

Publicitate

Mai mult decât atât, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Practic, decizia lui de a se urca băut la volan, a ucis o familie.

Zach şi Kristil

Mesaj de lângă sicriul soţiei şi fiicei sale

Îndurerat, Zach Kincaid și-a strigat disperarea pe contul său de Facebook.

Bărbatul s-a arătat revoltat de legile statului american California.

Bărbatul imploră oamenii și autoritățile să se pună în locul lui.

Publicitate

Crede că doar așa cineva va putea să facă dreptate și să îndrepte aceste pedepse atât de ușoare pentru asemenea tragedii.

El își dorește cu durere în suflet ca pe viitor aceste nedreptăți să nu mai existe, iar statul să ia atitudine.

„Un șofer aflat în stare de ebrietate, care circula cu peste 130 km/oră pe o șosea cu două benzi, a intrat pe contrasens într-o curbă cu vizibilitate redusă și mi-a distrus familia. Pedeapsa maximă pentru că mi-a ucis soția și fetița este de maxim 10 ani. Statul California nu consideră că a fost intenție, dar să conduci în acest mod nebunesc, nu arată nicio bună intenție. Fiica mea ar fi trebuit să se nască pe 9 octombrie, dar un copil de 36 de săptămâni, complet dezvoltat, nu este considerat o persoană în California. Cum să explic copiilor mei această nedreptate?” a scris Zach într-un mesaj publicat pe Facebook.Zach a ales să îşi spună povestea public, cu speranța de a schimba ceva și de a împiedica producerea altor tragedii de acest fel în viitor.

„Nu ne-am simțit niciodată așa de nesemnificativi. Uitați-vă cât de devastată este familia și spuneți-mi dacă nu este vremea pentru schimbări. Imaginați-vă dacă asta ar fi fost familia voastră. Cine luptă cu mine pentru schimbări? Cine va răspândi această poveste cu viteza fulgerului? Cine le va scrie reprezentaților săi pentru a le cere o schimbare? Nu mai putem, noi ca și societate, să ignorăm astfel de întâmplări.”

Publicitate

Să sperăm că această poveste va face mai puţini oameni să se urce băuţi la volan.

Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele