Acasă Bizar Poliţia din Dubai a găsit peste 3000 de maşini de lux abandonate

Poliţia din Dubai a găsit peste 3000 de maşini de lux abandonate

43929
0

Pentru mulţi indivizi pasionaţi de maşini, a avea un autoturism de super-lux este un vis pe care probabil nu şi-l vor îndeplini niciodată. Pentru că dintr-un salariu decent nu-ţi poţi permite aşa ceva. Nici măcar dintr-un salariu de ministru, dar deja intrăm în altă discuţie.

Totuşi, unii reuşesc să-şi cumpere maşina visurilor, folosindu-se de diverse mijloace, cum ar fi împrumuturile. Şi dacă te gândeai că în Emiratele Arabe Unite – una din cele mai bogate ţări din Orientul Mijlociu, oricine îşi poate permite o astfel de maşină, te-ai înşelat.

Chiar dacă şeicii nu ezită niciodată să-şi arate puterea financiară şi de multe ori se dau în spectacol cu bogăţiile lor, prin Emirate sunt unii care cu greu îşi permit un autoturism de lux. Şi cum toţi vor să stea în rând cu bogătaşii, ajung să se împrumute până la al şaptelea neam pentru a-şi lua o maşină cu care să o ardă pe străzile spălate cu şampon cu extract de meteoriţi, din Dubai.

Imaginea de mai jos e destul de comună prin parcările din Dubai. Iar dacă ai impresia că vreun şeic nebun şi-a cumpărat o groază de maşini pe care le-a uitat pe undeva, din nou o să greşeşti.

masini de lux

Problema e că pe acolo legile islamiste sunt destul de dure. Iar Sharia (denumirea legislaţiei) nu iartă pe nimeni!

O infracţiune destul de gravă prevăzută de Sharia este neplata datoriilor.

masini de lux masini de vanzare auto

Citeşte mai departe »

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here