Acasă Bizar EPIC! S-au întâlnit pe stradă în timp ce erau cu amanţii :))

EPIC! S-au întâlnit pe stradă în timp ce erau cu amanţii :))

94897
4

EPIC! În zilele noastre, momentul despărţirii în cadrul unui cuplu vine din felurite motive, care mai de care mai importante. Sau nu.

Însă iată o situaţie foarte ciudată în care o relaţie s-a rupt de pe urma unei întâmplări foarte ciudate!

Aveau o relaţie foarte strânsă de un an şi două luni, locuiau împreună şi nimic nu părea să fie altfel decât e normal să fie în cadrul intim al unui cuplu de tineri îndrăgostiţi.

În realitate, însă, şi fata şi băiatul aveau câte o relaţie în paralel, evident, fără cunoştinţa partenerului de viaţă. Până acum nu e nimic ieşit din comun, situaţii de acest gen putem întâlni destul de des, însă faptul că au ajuns să se întâlnească pe stradă în timp ce fiecare erau cu partenerul secret este total hilar, tragicomic!

Bineînţeles, această situaţie total penibilă a degenerat şi, pe lângă faptul că fata s-a trezit jignită în gura mare în plină stradă, a condus la despărţirea acestora, ea făcându-şi bagajul şi plecând din locuinţa lui.

Imaginile de mai jos cu cele 3 bilete pe care le-a lăsat fata înainte să plece sunt destul de grăitoare!

Material trimis de Sorin-Walter S. din Corabia

4 Comentarii

  1. E destul de amuzant sa te gandesti ca unul din ei doi a fost mai frapat decat celalalt si a ales sa se manifeste in public…

    Mesajele lasate de ea in urma…si astea amuzante. Pacat ca nu a avut taria de caracter sa ii spuna dinainte ca nu e ceva cum trebuie in relatie…

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele