Un tată foarte grijuliu, ca în fiecare seară, şi-a pus fetiţa la somn, asigurându-se că totul este bine. I-a spus fetei o povestioară, apoi a stat lângă ea cât timp şi-a spus rugăciunea.

La final, fetiţa a încheiat: „Doamne-Doamne să ai grijă de mama, de tata şi de bunica. Pa-pa, bunicule!” Auzind asta, tatăl o întreabă foarte mirat:

– Iubito, de ce ai spus „pa-pa bunicule”?
– Nu ştiu, tati, aşa mi-a venit să zic…

A doua zi, bunicul moare. Tatăl şi-a amintit de discuţia din seara anterioară, dar şi-a spus că e doar o coincidenţă.

După câteva luni, bărbatul revine la vechiul obicei, o duce la somn pe fată, îi spune povestea şi ascultă rugăciunea. „Doamne-Doamne să ai grijă de mama şi de tata. Pa-pa, bunica!” A doua zi, bunica moare. „Dumnezeule – exclamă bărbatul, fata asta are puteri nebănuite, poate comunica cu lumea de dincolo!”

După câteva săptămâni, timp în care bărbatul a tot ascultat pe la uşa fiicei sale, aude într-o seară rugăciunea: „Doamne-Doamne, te rog să ai grijă de mama! Pa-pa, tati!” Atunci bărbatul a intrat în panică. Era convins că o să moară a doua zi. Nu a putut dormi toată noaptea, iar răsăritul l-a prins cu ochii aţintiţi spre tavan. A plecat la muncă, fiind foarte agitat toată ziua. Se uita nonstop la ceas şi nu a schimbat o vorbă cu colegii săi.

S-a terminat programul, însă bărbatul nu dorea să mearga acasă. Se simţea mai în siguranţă la birou. Aşa că a început să bea cafea şi să se uite la ceas, tresărind la fiecare zgomot mai ciudat, gândindu-se că dacă trece de miezul nopţii, va fi bine.

• CITEŞTE ŞI:  Dragoste în carantină: a folosit o dronă pentru a lua legătura cu fata de alături

Se face ora 00:01, iar omul nu păţeşte nimic. După ce răsuflă uşurat, îşi ia servieta şi pleacă spre casă. Nevastă-sa îl aştepta în bucătărie, nedumerită:

– Iubitule, ce s-a întâmplat? Nu ai lucrat niciodată atât de târziu!
– Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Tocmai am avut cea mai oribilă zi din viaţa mea!

Atunci femeia se uită la el şi îi zice:
– Crezi tu că ai avut o zi oribilă. N-o să-ţi vină să crezi ce mi s-a întâmplat mie! Azi dimineaţă, când a intrat pe alee să ne aducă ziarul, poştaşul a murit dintr-o dată!

Publicitate

Recomandat: Coşmarul oricărui tată de fată


Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele