De obicei, medicii care lucrează la unităţile de primiri urgenţe sunt obişnuiţi cu tot felul de chestii ciudate, fiind puţine lucruri care îi pot impresiona.

Cu toate acestea, un caz destul de dubios a avut loc zilele acestea la un spital din satul Oregon, SUA, care i-a lăsat cu gura căscată şi pe medici. O tipă se juca cu şarpele său, pe care îl are ca animal de companie, totul fiind perfect normal. Până la un moment dat.

Fata are găuri uriaşe în urechi, purtând nişte cercei implantaţi în loburi. La un moment dat, din neatenţie, cerceii fiind scoşi, şarpele a pătruns prin gaura rămasă în lobul urechii drepte şi…s-a blocat.

Neputând să-l scoată, fata s-a deplasat la spital, unde a solicitat ajutorul medicilor pentru a îndepărta şarpele. În sala de aşteptare, domnişoara a avut timp şi de nişte poze pe care le-a postat pe reţelele de socializare, răspândindu-se rapid.

Iată cum arată ciudăţenia:

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  10 dintre cele mai securizate locuri din lume şi unde se află acestea

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele