Un om al străzii își poate permite acum casa visurilor sale după ce a pus un mic pariu în valoare de numai 5 dolari. Robert, care nu a vrut să își spună numele de familie, a pariat pe Cupa Melbourne și a reușit să încaseze de peste 2.000 de ori mai mult decât a pariat.

Bărbatul, născut în Noua Zeelandă, a mers la un club local al muncitorilor pentru a urmări cursa în urma pariului său și, după cursă, și-a verificat contul de pariuri, moment în care a găsit o sumă uriașă de bani pe care a putut să o retragă.

Vestea că un om al străzii a câştigat o sumă colosală s-a răspândit rapid

Robert a declarat că descoperirea a fost „un proces destul de emoționant” și, la fel cum mulți dintre noi am face, s-a bucurat după aceea de câteva băuturi pentru a sărbători noul său sold din cont, care arăta suma de 106.000 de dolari.[sursa]

om al străzii a câştigat la pariuri

„Nu-mi venea să cred și m-am gândit: «Trebuie să fie ceva în neregulă aici». Am intrat în contul meu și am realizat că era o bifă verde lângă primele patru pariuri de 5 dolari, cu un câştig de 106.000 de dolari.”, a declarat Robert pentru ziarul New Zealand Herald.

După ce s-a răsfățat cu câteva băuturi, Robert a spus că prima sa prioritate este să cumpere o casă cu banii, având în vedere că a locuit într-un garaj în ultimele nouă luni.

„Am trecut de la a fi un om al străzii, stând într-un garaj, la a putea în sfârșit să îmi permit acum un avans pentru o casă.”, a mai spus Robert.

• CITEŞTE ŞI:  SS Pacific, nava dispărută în urmă cu 150 de ani şi care transporta o avere, a fost găsită

Site-ul de pariuri sportive online TAB a confirmat pentru New Zealand Herald că cei 106.000 de dolari provin din pariul de 5 dolari al lui Robert.

Robert nu este singurul om căruia un pariu simplu i-a schimbat viaţa. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Cameron Craig, un bărbat din SUA, care a dat lovitura cu un simplu pariu în valoare tot de 5 dolari.

În luna ianuarie, Cameron a plasat un pariu pe patru etape din campionatele conferințelor NFL și a ghicit care sunt cei patru jucători care vor înscrie primul eseu în toate cele patru meciuri din runda divizionară.

După ce a nimerit primele trei pariuri, lui Cameron i s-a oferit șansa de a încasa aproape 1.400 de dolari, dar a ales să stea liniștit și să vadă cum se va desfășura al patrulea și ultimul său pariu. Iar încrederea sa a fost răsplătită, deoarece Dalton Schultz, extrema strânsă a echipei Cowboys, a marcat un eseu. În urma acestui rezultat, Cameron a reușit să transforme pariul său de 5 dolari într-un impresionant câștig de 72.795 de dolari.

În momentul în care Cameron a câștigat, a fost postat online un material video în care acesta putea fi văzut sărbătorind.

Publicitate

„Bani care schimbă viața!!! Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva!!! Iată reacția mea în direct. Pentru oricine spune că nu este o schimbare de viață. Împrumuturile mele sunt acum achitate și nu mai am datorii.”, a scris el în dreptul clipului.

Ce moment să fii în viață!

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Intuitive Machines a ajuns cu succes pe Lună. Prima companie privată care reuşeşte aselenizarea

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele