Dacă ai stat vreodată prea mult la soare, ar trebui să ştii cam cât de dureroase sunt arsurile solare. Pe lângă acest fapt, probabil arătai cam ciudat, iar prietenii făceau mişto de tine. Lăsând gluma la o parte, pe lângă aspectul fizic neplăcut, arsurile solare pot duce şi la creşterea riscului de cancer de piele.

S-ar putea să ştii, dar dacă stai ca un om normal la soare, acest lucru are şi efecte pozitive. Pielea bronzată ştim că este apreciată (ştim cu toţii că piţipoancelor le place să creadă că arată ca braziliencele, deşi ajung să se confunde uşor cu tinerele de etnie), iar expunerea la soare are un rol pozitiv în combaterea stărilor depresive. De asemenea, favorizează sinteza de vitamina D, intervenind astfel în combaterea rahitismului (la copii) şi a osteomalaciei (la adulţi) – prin favorizarea absorbţiei calciului şi fosforului din alimente şi fixarea lor în oase.

Totuşi, dacă vrei să arăţi prea bine, ori uiţi să te mai ridici de la plajă, s-ar putea să ajungi într-una din situaţiile de ma jos.


S-ar putea să-ţi placă: Pentru că a venit vremea de plajă, trebuie să ne pregătimRecomdandat: Cel mai neprevăzut lucru pe care îl vei vedea azi (VIDEO)Recomdandat: Cele mai cretine tatuaje din Univers
Recomdandat: O situaţie cam dubioasă în toaleta fetelor


Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  10 situaţii teribile, cu care nu ai vrea să te întâlneşti iarna aceasta

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele