După cum ţi-ai dat seama, nu mă refer la ăia care fură statui din bronz şi apoi fac dragoste cu ele sau le duc la fier vechi, ci la dependenţii de piele bronzată.

Cum în zilele noastre există cudaţi dependenţi de tot felul de chestii, era normal să apară şi categoria celor dependenţi de pielea bronzată. Aceştia dezvoltă o adevărată obsesie pentru pielea măslinie, dorind să fie bronzaţi, indiferent de sezon.

Există şi o explicaţie ştiinţifică pentru această obsesie, cu nu ştiu ce substanţe eliberate în timpul bronzării, însă sunt convins că nu te interesează. De asemenea, treaba cu pielea bronzată este indusă creierelor mici şi prin reclame, care mereu folosesc modele bronzate, sugerând că asta înseamnă frumuseţe.

Dependenţa asta de bronz are, bineînţeles, şi un nume – tanorexie. Dacă te interesează subiectul, caută pe google despre asta. Eu am vrut doar să ne distrăm pe seama modului în care arată ciudăţeii.


Sigur o să-ţi placă: Cele mai penibile selfie-uri pe care le vei vedea


Publicitate

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Ce se întâmplă dacă dispar albinele de pe Pământ? Răspunsul este înfiorător

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele