Mulţi dintre noi ne întrebăm, atunci când auzim poveşti despre Holocaust, de ce nu s-au răzvrătit oamenii împotriva naziştilor, ştiind că oricum vor muri. Franceska Mann este una dintre persoanele care ne-au dat un răspuns.

Franceska Mann a fost o balerină frumoasă şi talentată. Tocmai obţinuse locul al patrulea într-o competiţie internaţională desfăşurată la Bruxelles, obţinând un loc de muncă la Melody Palace, din Varşovia, Polonia.

Dar războiul avea să-i transforme viaţa într-un coşmar. Avea doar 26 de ani atunci când a ajuns în lagărul de exterminare nazist Auschwitz, alături de alţi 1800 de evrei.[ATI]

Franceska Mann ştia că urma să moară. Însă acest lucru nu a împiedicat-o să lupte până la ultima suflare.

Ţeapa de la Hotel Polski

Holocaustul începuse, iar vestea terorii prin care au trecut sute de mii de evrei la acel moment i-a făcut pe unii să caute metode de a scăpa.

Vestea că la Hotelul Polski din Varşovia se poate aranja o fugă în America de Sud i-a încurajat pe mulţi.

Contra unor sume foarte mari, se spunea că cineva produce şi vindea paşapoarte false, perfecte pentru fugă. Iar acest lucru a oferit speranţă multor evrei dispuşi să renunţe la toată averea, doar pentru a scăpa de lagărele de concentrare.

Totuşi, oaspeţii hotelului Polski aveau să realizeze ulterior că totul este o ţeapă, bine pusă la punct de nazişti.

Sute de mii de evrei au fost deportaţi în lagărele de concentrare naziste

În realitate, nu avea loc nicio fugă în America de Sud. Evreii cazaţi la hotel erau deportaţi în lagăre de concentrare precum Vittel, Bergen-Belsen sau Auschwitz.

• CITEŞTE ŞI:  Regina Amina, războinica ce îşi decapita amanţii după o aventură de o noapte

Franceska Mann a luptat până la capăt

Evreilor li s-a spus că au ajuns la Bergau și că trebuie să fie dezinfectați înainte să traverseze granița în Elveția. De fapt, urmau să fie conduși în camerele de gazare.

Ajunsă într-o cameră în care „oaspeţii” erau puşi să se dezbrace, Franceska şi-a dat seama ce urma să se întâmple.

Publicitate

În timp ce se dezbrăca, Franceska Mann a observat rânjetul pervers şi privirile gardienilor. Astfel, a apelat la seducţie pentru a le suci minţile celor doi gardieni libidinoși.

franceska mann
Franceska Mann în timpul unui dans

Şi-a dat uşor hainele jos, stârnind interesul acestora. Și-a ridicat fusta în fața lui Josef Schillinger și a lui Wilhelm Emmerich și și-a dat jos bluza seducător.

Când nimeni nu se aştepta, Francescka și-a scos pantoful şi l-a lovit cu tocul în cap pe Schillinger. Apoi i-a scos pistolul din buzunar și i-a tras două focuri letale în stomac și unul în piciorul lui Emmerich.

Celelalte femei din vestiar s-au alăturat revoltei, dar niciuna dintre ele n-a reușit să scape.

Cameră de gazare la Auschwitz

Înăbuşirea revoltei

Zgomotul creat în timpul revoltei a atras rapid întăriri. Camera de gazare a fost pusă în funcţiune.

Femeile care se aflau între camera de gazare şi locul în care îşi dădeau hainele jos au fost împuşcate cu mitraliere. Cele prinse în exterior, au fost scoase în curte şi executate. Nici măcar în acel moment Franceska nu a vrut să respecte planul odios al naziştilor.

Astfel, cu ochii plini de ură, Franceska a întors pistolul cu care îl omorâse pe Schillinger către ea, luându-şi viaţa.

Wilhelm Emmerich a scăpat cu viaţă în urma glonţului încasat şi a putut povesti exact ce s-a întâmplat.

• CITEŞTE ŞI:  Darius cel Mare, unul dintre cei mai influenţi conducători ai lumii antice

Deşi nu s-a putut salva pe sine sau pe celelalte femei condamnate pe nedrept la moarte, Franceska Mann s-a asigurat că lumea va avea un nazist mai puţin de suportat.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

9 Comentarii

  1. Val, nu te complica ca nu are sens. Chiar daca nu are legatura cu articolul scris… Fiecare persoana are dreptul sa decida daca vrea vaccinul sau nu. Sarmanii oameni din pacate nu aveau de ales, erau persecutați din cauza religiei… Din pacate omul nu e in stare sa invete din propriile greseli, ne putem vindeca de multe dar nu exista leac pentru discriminare, rasism sau rautate… Va saluta ,, o vaccinată”!

    • ACUM avem dreptul să alegem, dacă vax sau nu!Dar cât de curând ni se va impune cu forța armelor,globalistii sataniști sunt mai hotărâți ca oricând să-și pună în aplicare planul de reducere a populației!

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele