Nu ai cum să spui că nu-ţi plac desenele animate! Bine, ai putea spune pentru a încerca să pari dur; sau poate chiar ai avut o copilărie nefericită, cine ştie…

Oricum, cei mai mulţi dintre noi au iubit (şi încă iubesc, recunoaşte!) desenele animate. Am crescut cu Tom şi Jerry şi Familia Flinstone.

Dar oare chiar înţelegeam tot ce vedeam în faţa ochilor. Categoric nu! Dacă priveşti acum desenele animate pe care le adoram când eram copii, cu siguranţă vei înţelege chestii care nici nu-ţi treceau prin cap la momentul respectiv. În mod clar, desenele animate mai vechi au fost făcute de nişte oameni incredibil de inteligenţi, care aveau capacitatea de a reda prin animaţii situaţii care pot fi percepute diferit, pe mai multe nivele. Pare cunoscut, nu?

De asemenea, în conţinutul ascuns din episoadele animate poţi vedea chestii care nu sunt tocmai pentru copii. Bine, copiii probabil nici nu le observă, tocmai asta e faza tare. Vezi mai jos despre ce vorbesc! 🙂

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  10 instrumente teribile de tortură din Evul Mediu

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele