Un bărbat din judeţul Vaslui a fost preluat de o ambulaţă după ce s-a bătut cu un tigru bengalez de la Grădina Zoologică din municipiul Bârlad, fiind muşcat de fiara sălbatică. Dar partea şi mai bizară abia acum începe.

„În Bârlad, la Grădina Zoologică, un bărbat a suferit o plagă de membru inferior, prin muşcătură de tigru. A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 de la Staţia Bârlad. Victima tigrului era vizitator.”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au fost sesizaţi cu privire la acest incident, fiind demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

vasluian s-a bătut cu un tigru de la zoo

De ce s-a bătut cu un tigru de la Zoo bărbatul din Bârlad

După ce s-a trezit din anestezie, dar și din beție, bărbatul nu știa de ce a ajuns la spital, având piciorul stâng bandajat. Bârlădeanul care și-a încercat puterile cu tigrul bengalez din Grădina Zoologică i-a uimit pe doctorii Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad, acolo unde fusese spitalizat după episodul tragi-comic, când inconștient și sub influența băuturilor alcoolice acesta a băgat piciorul în cușca tigrilor.

În dimineață următoare, când s-a trezit din beție, bărbatul și-a văzut piciorul stâng bandajat, întrebându-i pe medicii care i-au reconstruit piciorul sfârtecat de tigru ce s-a întâmplat. Medicii au rămas uluiți când au conștientizat că individul nu-și mai amintea nimic din episodul care se putea încheia în mod tragic.

Când cu greu și-a amintit unele secvențe din aventura sa de la Grădina Zoologică, acesta a început să se contreze cu medicii. „Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, ce-i drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!”, le-a spus bărbatul medicilor.[sursa]

• CITEŞTE ŞI:  Sunt câinii mai deştepţi decât pisicile? Ce spun studiile

Medicii au fost nevoiți să-l lege pe bărbat de pat pentru a nu-și face rău, mai ales că operația nu se prinsese bine și ar fi fost păcat de munca medicilor care i-au construit laba piciorului să fie în zadar.

Se pare că, după ce a băut bine în Bâlciul din Bârlad, barbatul a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez de la Grădina Zoologică. Omul s-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasa de protecție.

A ignorat mesajul scris mare „Este periculos să vă apropiați de volierele cu animale”, iar tigrul l-a prins imediat de picior. Norocul bărbatului a fost acela că tigrul nu l-a prins cu colții, fiindcă am fi asistat la o tragedie.

Medicii de pe Ambulanță veniți la fața locului au reușit să-l stabilizeze, iar polițiștii alertați de ambulanțieri au stabilit că acesta avea o alcoolemie record. Mai grav este că aventurierul a venit însoțit la Grădina Zoologică, iar la incident a participat fără voie și un minor. Cu toate acestea, aventura s-a încheiat cu bine.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele