Prea grasă ca să poarte o rochie de mireasă

Pregătindu-se pentru ziua cea mare, Claire Donnelly a fost devastată când a ajuns la punctul de a-şi alege rochia de mireasă.

După ce s-a prezentat la întâlnirea stabilită iniţial la un magazin, Claire a aflat de la reprezentanţii atelierului că este prea grasă pentru a intra în rochiile de mireasă pe care aceştia le au în stoc.

Aceasta s-a simţit umilită de reprezentanţii magazinului, deşi nici în alte locuri în care a fost pentru a-şi căuta o rochie de mireasă după bugetul sau nu a primit un răspuns favorabil.

Prea grasă ca să danseze la bară

O studentă la Universitatea din Iowa susţine că în urma unui casting pentru a lucra ca dansatoare la bară, a fost respinsă pe motiv că “nu este suficient de frumoasă“. Mai mult, i s-a spus că ar fi “însărcinată în mod evident“, cu tot efortul acesteia de a nega acest lucru.

Jordan Ramos, în vârstă de 21 ani spune despre ea că este o femeie cu forme şi că nu şi-ar fi imaginat vreodată că kilogramele sale în plus îi vor crea vreodată o asemenea umilinţă.

Deşi nu-i poate obliga sub nicio formă pe administratorii barului să o angajeze, aceştia având dreptul de a refuza pe oricine, indiferent de motiv, Jordan plănuieşte să facă un protest în faţa barului respectiv pentru a-i face pe reprezentanţi să renunţe la discriminare. Totodată, aceasta aşteaptă scuze din partea celor care au respins-o.

Prea gras ca să fie incinerat

Un crematoriu din Austria a fost distrus în urma unui incendiu, după incinerarea unei persoane obeze. Investigatorii au ajuns la concluzia că grăsimea degajată în urma incinerării unei femei de circa 200 kg s-a depus pe un filtru de aer. Astfel a fost blocată ventilaţia, fapt care a dus la supraîncălzirea sistemului.

După ce au desfundat filtrul, pompierii au reuşit să stingă incendiul, dar nu după ce focul făcuse deja pagube serioase.

Din acel moment, şeful de atunci al pompierilor din oraşul austriac Graz a declarat că este momentul să se construiască crematorii speciale pentru persoanele obeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here