Lumea în care trăim a creat un ideal de frumuseţe ciudat, deloc realist şi de multe ori distructiv pentru noile generaţii.

Nu e nevoie de două facultăţi pentru a-ţi da seama că tot ce ne este prezentat ca fiind ideal este exagerat, tocmai pentru a crea iluzia de ideal, imposibil de obţinut, dar atât de dorit.

Se întâmplă acest lucru pornind de la femeile complet retuşate, care ne sunt prezentate ca modele de frumuseţe şi ajungând la păpuşile de pe rafturile magazinelor, care, în ochii copiilor reprezintă idealul feminin: forme disproporţionate şi machiaj peste limita decenţei, distrugându-le de multe ori stima de sine, sau făcându-i să creadă că sunt inferiori pentru că nu arată la fel ca idolii lor în miniatură.

Sonia este artistă. Dar este şi mamă. În primul rând mamă! Aceasta este împotriva acestor idei împânzite de corporaţii, care nu au nicio legătură cu realitatea şi de aceea s-a hotărât să-i schimbe puţin perspectivele asupra frumuseţii fiicei sale.

Sonia nu o privează pe fiica sa de jucăriile de care se bucură şi ceilalţi copii, dar a decis să schimbe puţin înfăţişarea păpuşilor Barbie pe care i le-a dăruit.

Păpuşile arată mai natural

După cum ţi-ai dat seama, Sonia a şters machiajul exagerat al păpuşilor fiicei sale, redându-le o înfăţişare mai naturală, renunţând la ideea de piţipoancă, atât de răspândită în societatea noastră.

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  16 piţipoance care au vrut buze mari, dar arată ca nişte ventuze

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. O idee foarte buna!Papușile din ziua de azi nu mai sunt frumoase și naturale aduc mai mult a prostituate! Îmi place foarte mult ideea și ași vrea sa văd pe piața papuși cât mai naturale!

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele