11 tipuri de vecini, pe care sigur îi ai şi tu


Vecin – persoană care trăieşte, locuieşte, se află alături sau în apropiere de cineva ori de ceva. Astfel, fie că stai la bloc sau la casă, inevitabil ai vecini (asta dacă nu cumva te-ai mutat în pustiu din cauza lor) şi cei mai mulţi sunt cam aşa:

La bloc:

1. Reclamantulacesta este vecinul atotştiutor. În fiecare zi este nemulţumit fie de curăţenia de pe scară, fie de faptul că cineva foloseşte prea des interfonul, şi de cele mai multe ori îl vezi certându-se cu persoana de la Asociaţie. Cunoaşte toate detaliile despre tine, de la datorii până la locul de parcare. Dacă cineva stă peste noapte la tine, fii sigur că a doua zi te va chestiona cu privire la numărul de persoane care locuiesc în apartament.

2. Morocănosul pare un bătrânel simpatic şi, deşi nu-ţi răspunde niciodată, îl saluţi de frică. Dacă ai ghinionul să ai apartamentul sub sau deasupra lui, vei auzi la fiecare pas bătăi în ţeava de la calorifer şi un murmur sinistru. Apare în cele mai nepotrivite momente şi de fiecare dată te ameninţă cu miliţia după care suspină nostalgic pe fraza „dacă trăia…”.

3. Spionuldacă ai impresia că doar bătrânele stau la geam şi pândesc pe vizor, să ştii că te înşeli. Ca orice meserie, şi aceasta s-a extins şi nu mai este un stereotip. Acest tip de vecin ştie tot ce faci din momentul în care intri pe raza lui de acţiune, până intri în casă. După ce îşi notează toate detaliile, apelează rapid ceilalţi spioni şi începe diseminarea informaţiilor. Dacă vreodată vii beat acasă şi vrei să afli ora la care ai venit, ştii la cine să apelezi.

4. Cuplul nervosmereu îi vezi certându-se, iar de 2-3 ori pe săptămână ea îi aruncă hainele de la balcon spunându-i să „plece dracului la curva la care a fost noaptea trecută.” Aceştia nu au intenţii rele şi chiar sunt de treabă cu ceilalţi vecini, însă micile probleme de cuplu îi scot în evidenţă.

5. Iubitorul de animalechiar dacă fac zgomote în apartament şi de multe ori îţi vine să-i dai mâţa prin tocătorul de carne, pe acest tip de vecin nu ai cum să te superi. Mereu îţi face plăcere să te joci cu cei 5 câini ori să nu fii băgat în seamă de pisicile sale.

[button color=”” size=”large” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/tipuri-de-vecini/2/”]Pagina 2 din 2 »[/button]

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. La casa :

    3. Dereglatul mintal : – se arunca in drum in fata masinii tale, dupa ce in prealabil a pus crengi in drum INTENTIONAT ca sa sara la bataie cu tine
    – pune sarma ghimpata in drum, ca sa faci pana cand treci cu masina
    – ameninta femeile din familia ta cu bataia fiindca e LABIL PSIHIC si asta e singurul lucru pe care stie sa il faca….

  2. Mai sunt vecinii de la parter … cei care de fiecare data iti trimit copii tai la joaca in alta parte decat la el in fata blocului… pentru ca fata blocului este a lor … 😀

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: