O adolescentă din Canada a primit un cadou neașteptat în ziua când a împlinit 18 ani.

Pe când alţi tineri de vârsta sa se întreabă ce vor putea face în viitor pentru a câştiga un venit decent, adolescenta parcă a primit start neaşteptat în viaţă.

Charlie Lagarde, din Quebec, Canada, a câștigat la loto 1.000 de dolari canadieni pe săptămână, pe viață.

Tânăra nu s-a gândit niciodată că va da lovitura, dar când a împlinit 18 ani s-a gândit să-şi încerce norocul. Iar şansa a fost de partea sa. Cu doar 4 dolari canadieni, Charlie a cumpărat un loz, care avea să-i schimbe viaţa în totalitate.

Lozul norocos i-a adus tinerei șansa de a alege între a primi întreaga suma de un milion de dolari canadieni (780.000 de dolari americani) pe loc sau să primească săptămânal 1.000 de dolari canadieni, care nu ar fi taxati.

castigat o mie de dolari pe saptamana

După ce a cerut sfatul unui consultant financiar, tânăra a decis că e mai rentabil să aleagă a doua variantă.

„E fără taxe așa că este echivalentul unui salariu sau mai mult, de 100.000 de dolari pe an, așa că e un început bun pentru o tânără. Acesta a fost primul bilet de loto pe care l-a cumpărat vreodată”, afirmă purtătorul de cuvânt al loteriei.

Adolescenta spune că intenționează să călătorească mult și să-și plătească educația cu acești bani, conform Telegraph.

„Vreau să călătoresc mult. Pasiunea mea este fotografia. Sper ca într-o zi să ajung să lucrez pentru National Geographic.”, declară tânăra.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele