Un tip, nu foarte inteligent din câte se pare, şi-a lăsat contul de Facebook logat pe computer, iar asta s-a dovedit a fi fatal pentru relaţia de peste doi ani pe care o avea cu iubita sa, Laura.

Aceasta din urmă a descoperit pe această cale relaţia pe care iubitul ei o avea cu o anume Bianca, care a picat în plasa improvizată întinsă de Laura pentru a o trage de limbă şi a scoate totul la iveală.

Drept urmare, Laura a gândit un plan de răzbunare şi după ce l-a pus în aplicare, i-a lăsat băiatului infidel un bilet de adio de o ironie aleasă, cel puţin la înălţimea dezamăgirii pe care a trăit-o!

facebook relatie rupta

Imagine trimisă de Laura B., din Sibiu.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  3 situaţii în care poliţiştii au rămas fără replică

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

25 Comentarii

 1. Inteligenta nu face casa buna cu razbunarea si orgoliul. Scrisoarea ei si laptop-ul ,,uitat deschis,, sunt modalitatile de comunicare alese de cei doi. Decat sa-si fi pierdut timpul construind un plan al razbunarii, mai bine ar fi discutat cu el si ar fi identificat impreuna care e problema si daca mai e vreo rezolvare, daca nu, sa-i lase cale libera, fara sa munceasca atat carandu-i lucrurile prin n locuri , oricum daca a ales sa insele nu de aceste lucruri are el nevoie…. Laptopul a fost ,,uitat deschis,, doar pentru ea, insa scrisoarea a fost publicata pentru toti…..josnic!

  • Vali, e posibil sa cunosti limba romana mai bine decat mine (desi, fara modestie, sincer ma indoiesc). Dar totusi… te rog… lumineaza-ma: ce gasesti agramat in aceasta scrisoare?!?
   Si chiar daca ar fi asa…
   Astfel de comentarii imi aduc aminte de iesirea de la filmul „Lista lui Schindler” cand doi indivizi comentau in spatele meu despre ce cravate si insingne de aur purta Oscar Schindler… Asta le captivase lor atentia, atat intelesesera ei…
   In ceea ce ma priveste… as fi tare curios sa o cunosc pe autoarea scrisorii

  • Daca in mediul virtual ar fi promovate doar chestii culte, cu siguranta ca onlineul ar fi populat doar de tocilari ajunsi la maturitate (ca tine). Prin urmare, ar fi extraordinar de plictisitor. Cine vrea sa se cultive are acces la destule cai prin care sa o faca.

   Pe lume mai exista si oameni care nu iti impart filosofia de viata sau gusturile, iar online e deschis tuturor. Adapteaza-te… altfel vei muri virgin 🙁

 2. Publicitate
 3. O scrisoare creata pt trafic, in spatele acestei scrisori amuzante sunt convins in proportie de 99% ca nu exista o poveste reala, inclusiv si personajele sunt imaginare…

 4. E vrajeala inventata de americani, apoi imprumutata peste tot in lume. Sunt scrisori ca asta in o groaza de limbi. E ca un banc.. Si, in plus de unde dreaq stia ea de unde i’a luat flori?

 5. Ce-mi place de dobitocii astia care se lauda ca stiu ei in engleza nu stiu ce. Daca au vazut ei in engleza gata e clar ca a fost adevarat. ce oameni :)))

 6. Hei fetiscano, pozele cu voi le am vandut pe internet; nu credeam sa fac ceva bani dar m am inselat. Prietenu’ ma arde si acum si ce crezi??…bravo…pe podul unde…e tv ul 😉 =))

 7. Ce nu stiti voi dragilor, este ca acest bilet este o copie ieftina dupa biletul de despartire lasat de o tanars geniala, care bineinteles nu era din romania…. so i’m not impressed

 8. Ieftin ce se intampla aici – regret ca am dat click. dupa cum a scris Vixen mai devreme:
  Vixen November 25, 2014 at 10:43 am
  Scrisoarea asta nu e originala. E o traducere a unei scrisori care circula pe internet acum cativa ani si era in engleza.

  cunosc si eu originalul.

  cespun.eu, sa va fie rusine cu asemenea material slab.

 9. Este fals. Am văzut varianta „originală”(deși nici pentru aia nu pot garanta) acum câțiva ani. În afară de faptul că era în engleză, erau aceleași idei, în aceeași ordine. Mă rog, presupun că nu poți veni cu chestii noi tot timpul, câteodată mai trebuie să te și inspiri din alte părți. Probabil s-a mai zis, dar nu am răbdare sa citesc celelalte comentarii 🙂

 10. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele