Carlina White este o tânără care are o poveste de viaţă extrem de interesantă, reuşind un lucru pe care probabil extrem de puţini oameni l-au făcut de-a lungul istoriei.

Totul a început pe când Carlina se numea Nejdra Nance, fiind o tânără din oraşul Bridgeport, din statul american Connecticut, care a rămas însărcinată.

Nejdra avea nevoie de certificatul său de naştere pentru a putea primi tutela viitorului său copil. Astfel, i-a cerut documentul mamei sale, Ann Pettway.

În loc să primească certificatul, fata a primit o lovitură puternică, aflând că nu este fiica Annei.

Anna i-a expus Nejdrei o poveste emoţionantă despre cum aceasta i-a fost dată de către o tânără dependentă de droguri, care nu ar fi putut să-i ofere o viaţă decentă.

Evident, povestea era inventată.

Şi cum minciuna are picioare scurte, totul a mers din rău în mai rău.

carlina white
Nejdra Nance când era doar un bebeluş

Carlina White şi-a rezolvat propria răpire

Nejdra nu a crezut povestea mamei sale şi a continuat să sape în trecut, căutând informaţii despre părinţii săi.

Într-un final, în anul 2010, a ajuns pe site-ul Centrului Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi. Acolo a găsit o fotografie cu un bebeluş care semăna izbitor cu ea.

Anunţul postat pe site-ul Centrului Naţional pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi. În dreapta se află o fotografie generată de un program de calculator, care intuia modul în care ar putea arăta Carlina la vârsta de 20 ani

În cele din urmă, Nejdra a aflat că Ann Pettway nu doar că nu era mama sa, ci aceasta a răpit-o când era doar un bebeluş.

Numele real al Nejdrei era Carlina White, iar femeie căreia îi spunea „mamă” era o străină cu probleme psihice, care într-o zi s-a hotărât să-şi procure un bebeluş.

Publicitate

Astfel, în data de 4 august 1987, Ann s-a deghizat în asistentă medicală şi a mers la o maternitate din New York. Acolo a consiliat-o pe mama unei fetiţe pe care pusese ochii, care avea doar 19 zile de viaţă.

• CITEŞTE ŞI:  Cazul OJ Simpson, sportivul care şi-a ucis fosta soţie şi pe prietenul acesteia

Într-un moment de neatenţie, Ann a dispărut din maternitate cu tot cu bebeluş.

Cu toate acestea, s-a dovedit că Ann Pettway nu a fost o mamă rea. A crescut-o pe tânăra Carlina ca pe copilul său.

Ann a avut probleme de sănătate şi nu putea face copii. De aceea, a ajuns să fie disperată şi a recurs la acest gest de a răpi un bebeluş de la pieptul mamei sale. Oricât de bune ar fi fost intenţiile Annei, în cele din urmă gestul său o face un monstru.

După ce s-a aflat acest secret întunecat, mama-răpitoare a fost arestată şi a fost condamnată la 12 ani de închisoare.[sursa]

Ce face Carlina în prezent

Carlina şi-a cunoscut adevăraţii părinţi, care au solicitat instanţei o pedeapsă mai dură. Aceştia doreau „câte un an de închisoare pentru fiecare an în care Carlina a fost departe de ei”. Nu s-a întâmplat acest lucru.

Tânăra şi-a schimbat numele oficial din Nejdra Nance în Carlina White.

În ciuda lucrurilor bizare pe care le-a aflat despre viaţa sa, Carlina a continuat să ţină legătura atât cu părinţii naturali, cât şi cu familia Pettway. Cu toate acestea, a preferat să iasă din atenţia publicului şi trăieşte o viaţă retrasă alături de fiica sa.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele