Un bătrân care s-a văzut obligat la 89 de ani să livreze pizza pentru a putea supraviețui a avut parte de surpriza vieții lui după ce a primit un bacșiș de 12.000 de dolari în urma unei chete făcute pe TikTok.

La 89 de ani, Derlin Newey livrează pizza în Utah pentru compania Papa John timp de 30 de ore pe săptămână.

Bătrânul a înţeles că nu poate trăi doar din pensie, aşa că a trecut la treabă.[CNN]

Marți dimineață, când familia Valdez i-a bătut la ușă, nu știa la ce să se aștepte.

Erau clienții lui fideli, care au făcut publică pe contul lor de TikTok povestea bătrânului și i-au impresionat pe cei peste 53.000 de urmăritori pe care îi au.

Oamenii se întrebau de ce Derlin livrează pizza la vârsta lui și spuneau că bătrânul nu ar trebui să muncească atât de mult.

”Este o nebunie. Toată lumea îl iubește.”, spune familia Valdez, potrivit căreia bătrânul băiat cu pizza are expresia lui, de fiecare dată când face o livrare: ”Bună, voiați niște pizza?”.

Au strâns banii pentru uimitorul bacșiș de 12.000 de dolari de la urmăritorii lor de pe TikTok

Valdez s-a hotărât să facă ceva pentru bătrân și au lansat o strângere de fonduri între urmăritorii de pe TikTok, reușind să strângă în scurt timp 12.000 de dolari.

Au luat banii și s-au dus la Derlin acasă pentru a-i face o surpriză. Bătrânul, care nici nu știa ce este acela TikTok, a început să plângă de emoție.

• CITEŞTE ŞI:  ZERO - societatea privită din alt punct de vedere (VIDEO)

”Cum aș putea să vă mulțumesc vreodată? Nu știu ce să spun.”, a spus Derlin, extrem de emoționat.

”Avea nevoie de asta, mă bucur că l-am putut ajuta. Trebuie să tratăm oamenii cu bunătate și să-i respectăm. El ne-a furat inimile.”, a spus Valdez.

Publicitate

Și, dacă bacșișul de 12.000 de dolari nu era suficient, familia Valdez i-a dăruit bătrânului și un tricou pe care scrie: ”Bună, voiați niște pizza?”.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele