Probabil ai auzit în viaţa ta câteva povestiri ciudate despre unii care au decedat în condiţii dubioase.

E posibil să fie vorba de întâmplări nefericite şi nu de idioţi care au crăpat din cauză că sunt idioţi.

Dar, căci mereu este un „dar”, printre noi există unele mamifere, catalogate de experţi drept oameni, mult prea înapoiate ca să rămână în viaţă. Aceste mamifere, aflate într-o continuă lipsă de ocupaţie şi priceperi folositoare în circa zero domenii, caută mereu noi metode pentru a ieşi în evidenţă.

Bineînţeles, există cazuri fericite, când aceste exemplare netalentate reuşesc să păcălească natura, ajung asistente TV la nişte emisiuni pentru oameni proşti ori fac propagandă politică, la cel mai jos nivel de moralitate.

Revenind la specimenele despre care spuneam mai sus că sunt prea proaste pentru a rămâne în viaţă, nu pot să nu remarc o categorie specială de cretini, şi anume pe amatorii de senzaţii tari care practică planking.

Ce este planking

Pentru cei care nu aţi auzit despre acest sport al rebelilor, este vorba de activitatea unei persoane care se aşază orizontal, cu faţa în jos, cu braţele pe lângă corp, ca o scândură, pe diverse obiecte sau suprafeţe pentru a face o poză.

Cu alte cuvinte, nişte retardaţi fără creier stau ţepeni ca mobila pe diferite chestii, iar unii dintre ei se lovesc ca dobitocii, în timp ce alţii îşi rup vreun organ vital şi crapă, în încercarea de a face o poză penibilă la care cineva se va uita vreodată sau nu.

Fenomenul nu este nou, însă face din ce în ce mai multe victime, întrucât dobitocii care stau ca scândura, sunt mereu în căutare de senzaţii tari şi se urcă în cele mai dubioase locuri pentru a practica sportul lor preferat.

• CITEŞTE ŞI:  Bărbatul care "și-a tăiat intenţionat ambele picioare sub tren" pentru a primi bani de la asigurări a fost condamnat la închisoare

Faptul că este unul dintre cele mai cretine şi lipsite de imaginaţie lucruri pe care o persoană le-ar putea face pe lumea asta, nu e chiar aşa de grav. Însă dacă eşti atât de cretin încât să mori după ce ai dat cu capul de aragaz sau după ce te-ai aplecat pe balcon pentru a face planking, e destul de trist pentru rasa pe care o reprezinţi.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

3 Comentarii

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele