Când circuli cu trenul într-o ţară civilizată, te aştepţi să ai o călătorie plăcută, fără să fii deranjat de vreo persoană, chiar dacă în vagon sunt şi alţi călători.

Totuşi, aceste reguli nu par să se aplice şi la noi…

O tânără stătea liniştită în tren, la locul său, în timp ce mai mulţi băieţi s-au apropiat de ea, au ocupat locurile şi au început să discute cu fata. Bineînţeles, subiectele şi gesturile tinerilor te fac să-ţi dai seama cam cât de idioţi sunt şi că niciodată nu vor contribui la dezvoltarea omului ca fiinţă inteligentă.

De bilete de călătorie nu cred că mai are rost să vorbim, căci idioţii ca cei de mai jos au impresia că li se cuvine să circule gratuit cu trenul şi că e ok să se comporte ca un gibon deşi ar fi o ruşine şi pentru această specie.

Mulţi vor specula că băieţii din clip erau ţigani şi de aceea au recurs la astfel de gesturi, însă sunt convins că există destule cazuri în care nu numai ţiganii se comportă astfel.

Chinul fetei nu a durat foarte mult, însă, nu ai cum să nu rămâi marcată după o asemenea experienţă.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  O tânără de 18 ani va primi 1.000 de dolari pe săptămână, pentru tot restul vieţii

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

2 Comentarii

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele