Vezi cum arată prostituatele care fac orice pe Facebook

3 min


Am auzit pe cineva spunând că dă click pe astfel de titluri numai dacă vin din partea tabloidelor, pentru că, astfel, există siguranţa că nu e vorba de viruşi.

Am dat zilele trecute click pe un astfel de titlu, ca cel al prezentului articol, dat pe facebook, iar când am ajuns pe site-ul plin de jeg al ălora de la Libertatea, constat că de fapt în articol nici măcar o secundă nu era vorba de prostituate.

Pe aceeaşi linie au intrat şi cei de la ŞtirileProTV sau RomâniaTV, ale căror pagini de facebook debitează zilnic zeci de imbecilităţi, de dragul audienţei. Asta din păcate imbecilizează şi mai mult cititorul. Într-o realitate pe care ei nu o vor vedea niciodată, tot ei pierd.

Astfel, pentru că aţi ajuns aici în speranţa că veţi citi ceva despre prostituate, o să vă dezamăgesc puţin. Nu este vorba chiar despre centuristele care nu dau doi bani pe demnitatea lor, ci despre cele din faţa monitoarelor. Acestea se auto-intitulează jurnalişti. De asemenea, nici ei nu dau doi bani pe demnitatea lor.

Pentru că noi, românii în general, suntem cunoscuţi pentru gradul ridicat de repeziciune şi pentru gradul scăzut de reflectare la cald, situaţiile de acest gen au ajuns să ţină presa în topuri. De ce? Pentru că lumea nu mai caută nimic. Lumea doar primeşte şi serveşte.

Tu eşti Gigel. Tu eşti profilul general al românului. Îţi place berea, fotbalul şi statul degeaba. Nu te intereseaza în veci şi pururi Libertatea, Cancan sau Click, dar ai facebook şi ai şi ceva prieteni pe acolo. Unii din prieteni sunt mai deştepţi, alţii mai proşti.

Tu, Gigel, eşti media dintre ei. Ei, ăia mai proşti sunt mâna dreaptă a presei de căcat. Dacă nu cumva chiar tu ai dat like la paginile  de facebook ale acestor mizerii online, ele vor veni oricum la tine.

De ce? Pentru că ai prieteni care dau like mizeriilor. Iar tu, văzând că proştii dau like, le dai o şansă şi ai încredere în ei. Şi intri şi tu. De fapt, să fim rezonabili, intri oricum, şi fără încredere, pentru că îţi place senzaţionalul, române. Şi pornăciunile.

Jurnalistul român a ajuns să fie ca o prostituată. Face lucruri murdare pentru click-uri. Şi, ca în realitate, unele sunt mai penale, altele mai perverse, însă toate practică aceeaşi meserie.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

Distribuie pe reţelele de socializare

Dacă ţi-a plăcut articolul, distribuie-l şi prietenilor tăi! Îţi vor fi recunoscători.
Închide mesajul

Send this to a friend