fbpx

A aflat că e înşelată şi i-a făcut evacuarea într-un stil propriu :))

3 min


Paul este un băiat căruia probabil i-a mers destul de bine până la momentul în care a citit pe uşa locuinţei prietenei sale Laura, cu care avea o relaţie de 3 ani, biletul din fotografia de mai jos. 

Laura a aflat că Paul are o relaţie de jumătate de an cu Lavinia, o colegă a amândurora cu care Laura este în conflict de mai bine de 1 an. Frumoasă telenovelă, nu? Cireaşa de pe tort o reprezintă faptul că Laura a aflat totul de la profesoara lor de filosofie, care a abordat-o pe fată după ce a observat de mai multe ori momente de tandreţe între băiatul infidel şi Lavinia.

Astfel, Laura a simţit nevoia să se răzbune într-un mod finuţ, aşa că a apelat la o metodă de ironizare şi umilire care este la modă în ultima vreme. Aceasta i-a strâns toate lucrurile, i le-a îndesat în maşină cât timp el era plecat la un meci de fotbal, a desumflat anvelopele maşinii, a scris un bileţel ironic şi drăguţ, a schimbat yala uşii locuinţei sale şi a lipit bileţelul împreună cu cheia de rezervă a maşinii lui Paul pe uşă.


Ţi-a plăcut?

Paule, nu te obosi, yala e schimbată, nu mai e nevoie să intri aici.
Profa de filosofie mi-a povestit despre cum te-a văzut de mai multe ori cu Lavinia.
Îţi spun sincer că aveam o bănuială, dar în general femeile sunt nebune şi au bănuieli. În plus, am fost prea ocupată cu melodia Deliei – Da, mamă, pe care o ascult cu zâmbetul pe buze, nu pentru că sufăr după tine, ci pentru că îmi place.
Ţi-am împachetat toate lucrurile în timp record, ţi le-am depozitat în maşină (ataşez cheia de rezervă) şi din greşeală s-au desumflat cauciucurile.
Dacă te enervezi prea tare, poţi să spargi uşa, sau să faci ce vrei, eu sunt plecată din zonă o perioadă.

Cu dragoste, pa.

PS – nu au încăput toate lucrurile în habitaclu, aşa că am mai pus nişte haine pe sub capotă, iar maioul tău cu Chicago Bulls e în buşonul de carburant.

Sursa: Claudia din Lugoj

Ţi-a plăcut?


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
4
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.