Acasă Relaţii O văduva a primit un buchet de flori de ziua ei, iar...

O văduva a primit un buchet de flori de ziua ei, iar acest lucru te va emoţiona cu siguranţă

31
0

O femeie al cărei soț a murit în urmă cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterios la locul de muncă. Povestea ei s-a răspândit rapid pe internet, stârnind emoţii puternice.

Mai precis, ce a impresionat este că expeditorul acestor flori este chiar soţul femeii.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost puternic impresionată de ceea ce s-a întâmplat.

vaduva a primit un buchet de flori de ziua ei

„Am trăit o poveste de dragoste reală, al cărei nume ar putea fi PS: Te iubesc!

Aceste flori au fost livrate pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el”, spune colega de serviciu a văduvei.

Nu toţi au apreciat gestul

Bărbatul a dorit ca soţia sa să se simtă iubită şi după ce el nu mai exista fizic pe această lume şi s-a gândit că acest gest ar ajuta-o.

Evident, au fost şi voci care nu au apreciat prea tare gestul. Aceştia susţin că femeia ar trebui să lase trecutul şi să-şi vadă în continuare de viaţă. Iar gestul bărbatului doar i-ar adânci suferinţa, legând-o practic de el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here