Cele mai periculoase drumuri din lume

Când vine vorba de drumuri, fie ele de mare viteză, fie că sunt şoselele pline de gropi ale României, toate sunt periculoase într-un fel sau altul.

Totuşi, unele, prin construcţia lor, parcă sunt predestinate accidentelor.

Orice s-ar zice, încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au gândit foarte bine când au inventat drumurile. S-au creat legături între marile oraşe şi a fost influenţată decisiv dezvoltarea economiei.

Iar dacă acestea au rămas atât de importante şi în zilele noastre, e clar că nu putem pune la îndoială valoarea lor.

Cum este lesne de înţeles, unele drumuri sunt mai periculoase decât altele. Fie din cauza structurii lor, fie din cauza factorilor naturali.

Te-ai întrebat vreodată cum arată cele mai periculoase drumuri din lume?

Tot ce ştim e că, pe lângă modul dubios în care au fost construite, pe aceste drumuri au avut loc foarte multe accidente. Până şi cei mai experimentaţi şoferi au probleme când circulă pe ele.

Având în vedere mai multe criterii, printre care numărul ridicat de accidente, care au dus atât la distrugerea a numeroase maşini, cât şi la decesul multor oameni, s-a făcut un top al celor mai periculoase drumuri din lume.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Copilul înfometat - A luat premiul Pulitzer, dar a cauzat depresie

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele