Acasă Actualitate Vreau să fiu şi eu violată de 7 nespălaţi

Vreau să fiu şi eu violată de 7 nespălaţi

14416
34

Îmi place de mine. Am o părere foarte bună despre cum arăt, mă îmbrac întotdeauna destul de indecent cât să ies în evidenţă, şi-mi exploatez până la refuz toate calităţile. Umblu pe stradă cum vreau eu şi sunt cât de narcisită vreau. Da, sunt ţărancă din fundul Moldovei şi chiar nu dau un şfanţ pe modul în care sunt judecată pentru asta. Poate sunt şi ceva mai naivă şi m-aş urca şi-n maşina unui băiat pe care îl cunosc din sat, atât timp cât el îmi promite că mă duce acasă. Şi? Mi-o merit dacă ajung să fiu târâtă pe câmp dezbrăcată de 7 bărbaţi?

Spuma societăţii, oamenii trecuţi prin viaţă, mai ales femeile care au trecut spre bătrâneţe şi mor de necaz că nu mai au ce arăta, spun despre fetele ca mine că “o căutăm”. Asta mă depaşeşte într-atât încât ajung să spun cu tărie că mi-ar fi plăcut să trăiesc într-o junglă, sau ceva, orice, numai să fiu ferită de animale antropicale… Da, aşa spun ele, că eu “umblu după pu…”, din moment ce sunt îmbracată aşa, din moment ce urc în maşinile băieţilor din sat când ei îmi spun că mă duc acasă. Altfel spus, orice nespălat cu kilograme de negru sub unghii poate face sex cu mine, fără ca eu să consimt cu acţiunile lui. E simplu, pentru ca asta caut şi nu mai contează ce vreau. Eu practic devin o bucată de carne lipsită de importanţă.

Da, oameni buni, aşa gândeşte foarte multă lume, ştiu că sună abject, dar sunt foarte sigură pe concordanţa dintre realitate şi ce scriu aici, mai ales că circulă în aceste zile ştirea îngrozitoare care ne informează că o fată din comuna Văleni, judeţul Vaslui, a fost pur şi simplu desfigurată de 7 animale sălbatice de noapte, care uneori se transformă în “bărbaţi”.

Ce spun sătenii despre fata aceea? Că nu avea ce căuta în maşină cu băieţii, şi-a căutat-o, ea e vinovată! Băieţii sunt cuminţi, vin din familii înstărite, cu oameni credincioşi. Vă daţi seama ce se poate întâmpla în România anului 2015?!

Soluţia? Aici este vorba de o luptă între ideea de om prost şi de om psihopat. Pe de o parte se prea poate să fii sănătos psihic, dar să fii atât de prost încât să nu ştii că dacă fata nu vrea să ţi-o sugă, iar tu totuşi insişti şi o obligi s-o facă, înseamnă că o să-ţi petreci printr-o celulă câţiva ani buni din cei ce urmează. Pe de altă parte, este posibil să fii şi prost şi psihopat, dar oricum o dăm, în mod cert avem de-a face cu 7 proşti.

Toţi bărbaţii au instinctele sexuale “devastatoare”, ştim cu toţii. Însă, la bărbaţii normali, ele sunt stăpânite de raţiune, la care contribuie educaţia şi inteligenţa emoţională. În cazul psihopaţilor, nu trebuie să fii psihiatru să realizezi că un om deştept cu o boală psihică care să-l împingă spre a viola o femeie va acţiona fix ca un prădător. Iar prădătorul nu împarte prada.

Aşadar, avem de-a face cu… 7 proşti care vor ajunge în puşcărie şi mă rog cu toate puterile mele spirituale să nimerească acolo “colegi” care să le întoarcă “serviciile” într-atât cât să vină mamele brutelor cu unt după ele la vizite. Că ustură. 7 proşti care au nenorocit fizic şi, mai ales, emoţional, o femeie de 18 ani, în floarea vârstei.

În final, le doresc din tot sufletul mamelor acestor băieţi să trăiască toată viaţa în ruşinea de a fi născut, educat, hrănit, îngrijit nişte violatori neavortaţi la timp care şi-au unit forţele pentru a distruge un singur suflet. 

34 COMENTARII

 1. Sunt socata, nu stiam de evenimentul de la vaslui. lipsa educatiei si saracia de acolo sunt factori exponentiali in dezvoltarea unor asemenea nenorociţi…

  Saraca fata….

  • problema este tocmai ca acei pusti ordinari sunt instariti… asadar nu saracia este factorul aici…si prostia, educatia deficitara si anturajul infect..orice te face sa nenorocesti o copila de 18ani , si sa ii chemi si pe altii sa participe ar trebui sa te si omoare..sau sa te chinuie lent si indelungat..

 2. eu zic ca o astfel de fapta e mai grava decat daca o omorau cu un glont in cap. sincer, in cazul ala se ducea si era dusa, asa ramane cu suferinta pe viata. va fi traumatizata, nimic nu mai poate sterge aceasta pata de pe creierul ei….. foarte urat, huliganii tarani merita cea mai mare pedeapsa care exista

 3. Atâta mârâială pentru mai nimic. Sunt atâtea cazuri de-astea, mai ales în Vaslui, probabil zilnic :))))) dar toată lumea s-a oprit la cazul ăsta. Halal presă

  • ba handicapatule, tu esti foarte probabil unul din anturajul jigodiilor astea, sau poate unul din ei. i-ti doresc sa pateasca sor’ta sau mata la fel si dupa sa vii sa dai comentarii. handicapatii si leprele societatii. din cauza nenorocitilor ca voi nu a mai evoluat tara asta de 200 ani…

  • Trust me they won’t be any, sooner then you think.
   Lets see if.
   your president would like to deal with
   the international political opinion, with regards to “Human Rights violated at Vaslui Romania” or he will do something to stop it right away.I’m sure his political image will matter way more then scuanbags like you and the 7 criminals.
   Money can’t buy everything.
   There you go now! Don’t forget to use the dictionary when you read my message.
   BOULE!!!

  • Correct spus…Clau..TU ESTI UNA DINTRE ELE NU??:)..Am o intrebare pentru tine:..Daca tie ti’ar fi plăcut la Nebunie de ce nu’i rogi sa iti arate si tie cam cum e???
   Good Luck!!

   • De ce? Esti proasta? Esti musulmana intr-o tara cu habotnici musulmani? Indiferent cum arati, cum te plimbi trebuie sa te simti in siguranta pe strada. Nu exista normalitate sa mergi cu o cunostiinta care sa atenteze la siguranta ta pt ca nu ii place (sau ii place prea mult) mimica, parul, stilul sau orice forma de prezentare ai alege sa ai, pt ca te reprezinta. Deci, dupa cum vad eu lucrurile esti proasta. Foarte.

  • Hai să nu fim ipocriţi. Adevărul chiar e că sunt destule panarame care cred că pot juca pe degete băieţii şi intenţionat îi aduc într-un punct în care ei au alte aşteptări, în timp ce ele caută ori avantaje, ori doar să facă mişto. Ok, nu e normal ce s-a întâmplat cu fata aia, dar mai tot timpul adevărul este undeva la mijloc. Mai gândiţi înainte să daţi foc sau mai ştiu eu ce.

 4. Auzi ca cica sunt din familii bune si e pacat de ei…jegosii aveau o atitudine de zici ca au inventat roata, nu ca ar fi violat o fata ca niste animale. probabil vor scapa

 5. Una peste alta concluzia mea este că nimic nu justifică violul,care este un act de abuz fizic și emoțional,dar…fetelor care sunteți încă tinere și neexperimentate,încercați să vă feriți pentru că vedeți că există asemenea brute și după aia e greu de reparat chiar dacă întreaga societate vă dă dreptate.Nu sunt de acord cu autoarea materialului de mai sus.A te îmbrăca provocator și a te purta la limita decenței poate nu înseamnă pentru tine ca fată că vrei neapărat sex sau neapărat cu mine,dar mie îmi transmite alt semnal la creier și eu poate sunt mai…psihopat.Că .vezi,mai există și dintr-ăștia.Și-atunci nu mai bine te ferești un pic în sensul ca să nu provoci? Discuția o văd un pic asemănătoare cu cea de Paris cu uciderea caricaturiștilor de la Charlie Hepdot,oamenii aveau dreptate să deseneze ce vroiau ei,dar și-au găsit prostul care i-a ucis pentru asta.Astăzi Charlie Hepdot nu mai publică caricaturi cu Mahomet.E mai bine deci să nu cauți să vezi dacă-ți merge domnișoară Lisa Roman,că după aia tu poți sfârși violată poate chiar ucisă iar respectivul la pușcărie pentru mulți ani.Și cine a câștigat?Nimeni.Dar chestia asta se numește înțelepciune și dumneata nu o ai,ba mai instigi și alte fete tinere la libertinaj dintr-ăsta,eu le-aș spune fetelor să se mulțumească a se îmbrăca și purta decent,să se uite că în țările arabe încă sunt fewmei care n-au voie să-și descopere fața în public și sunt omorâte cu pietre dacă-și înșeală soțul,La noi e libertate destulă,nu o duceți la limită.Repet,nu înseamnă că sunt de acord cu violul sau violatorii,dar vedeți că ei există,că instinctele animalice masculine sunt prea puternice pentru unii ca să poată trăi liniștitți cu ele,deci n-o ascultați pe autoarea articolului,că vă poate pricinui rău.Dar ceea ce-i lipsește ei este înțelepciune și ea poate veni cu timpul dacă ascultă părerea bătrânilor care au mai văzut dintr-astea,chiar dacă sunt oameni simpli de la țară.

 6. E adevarat dar fapta e fapta asta e viol si trebuie pedepsit un barbat trebuie educat de mic copil in privinta asta si chiar daca o fata te provoaca si dupa aceea te lasa cu p…a sculata nu o poti obliga ,ai luat teapa si asta e ,si sincer cred ca toti baietii am luat teapa macar o data in viata.

 7. […] Alte articole și bloguri care aderă la campanie: Adriana Șandru, Raluca Cojocaru, Gabriela Deleanu, Daniela Toader, Creștem oameni, Prințesa urbană, Sereniti, Simona Tache, Din Mansardă, Beauty of Life, Căsuța Laurei, Cristina Lincu, Ruxandra Ioniță, Femeia puternică, Luciana Corlan, Zgomotul gândului, Beatrice Crețu, EXHIBITD, Bianca Ungureanu – Despre oameni, Jurnalul lui Kathy, Literatură pe tocuri, Impressivity, Printre rânduri, Albinuța Magică, SelenarDesign by Anda, Blog neinspirațional, Francisc.org, RaduC, Trollywood by Lorena Lupu, Ramona Ursu – Adevărul.ro, Aleksuta Alexa, Gânduri Ascunse by Alina Ilioi, deMonnica, Zoltybogata, Caietul Cristinei, Daniela Havarneanu, cespun.eu by Lisa Roman, […]

 8. Si ce daca o cauta, asta inseamna ca trebuie sa fie violate!? Ca femeie am dreptul sa zic NU, ca nu ai investit tu nimic in mine, nici nu m-ai crescut, nici nu mi-ai oferit nimic. Si nu cred ca Dumnezeu m-a adus pe lume numai sa iti satisfaci tu poftele sexuale. Si daca te uitai un pic la Telencicopedia, vedeai ca exista un ritual de imperechere intre mascul si femela, actul nu are loc asa, numai ca vrea masculul, trebuie sa vrea si femela. Cunostinte primare, inferiorilor.

 9. Foarte bine punctat.BV.cat despre ce 7,le transmit multa mwe si sper sa intre cat mai repede unde le este locul si acolo sa treaca si ei prin ce a trecut acea fata dar nu o data si macar la 2 zile.

 10. O sa fie primiți bine la penitenciar vor fii foarte respectați de își vor blestema si tata care au supt-o de la mama lor…nimeni nu comentează de ce sunt liberi!!!!
  Alte fapte mai ușoare sunt imediat sancționate cu reținere de 30 de zile cel puțin…. Sa fut justiția romană in gura

 11. Pentru cei “”7 domni de familie buna”” le urez sa li se aplice Codul penal din 1750 :

  Definiţia violului in “Codul Penal” din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat, in anul 1750:

  “Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire.”.

 12. Tot am auzit spunând ca a căutat sa fie violată și ca a meritat acest lucru ! Ceea ce este foarte grav este faptul ca aceste persoane nu au discernământ, ei nici akm nu conștientizează gravitatea faptelor, faptul ca tinerețea lor se va consuma în spatele gratiilor într-un mediu greu de imaginat și în al doilea rand ca au distrus o ființă umană care nu cred ca va mai avea vreodată o viață sociala normala . După părerea mea aceste persoane nu sunt la prima infracțiune , cu siguranță au mai săvârșit și altele , care probabil au fost mușamalizare. Îmi este greu sa cred ca o persoana majora nu poate sa aibă discernământul necesar de a face diferența dintre bine și rău . acești băieți urmează sa mai facă tâlhării și omoruri . Pedeapsa justa ar trebui sa fie închisoare pe viață . Din păcate ăsta este tara în care trăim , corupția , sărăcia și lipsa educației au transformat societatea Într-o jungla , însă nimeni nu iese în strada sa ia atitudine, sa-i spună nemulțumirea ci ne complacem în mizeria cotidiana . Astfel de cazuri vom mai vedea , cu siguranță au fost ele și mai grave dar nu au mediatizate. fără supărare dar noi suntem principalii vinovați pt ca stăm cu capul plecat în timp ce politicienii ne fura pe fata , iar brutele psihopate ne dau peste bot zi de zi .

 13. si sa vorbesc in acelasi ton:

  Un studiu de sociologie a aratat ca sunt f. multe violuri si la arabi unde femeia umbla acoperita. Cele mai multe (ca si la romani ) nu sunt declarate la politie: de frica, rusine, durere, lipsa dreptatii, teroare. Cel mai grav in ambele lumi (romaneasca sau araba) este ca majoritatea violatorilor se cunosc cu victima: profita de incredere, de firesc, si mai apoi santajeaza, ameninta cu facut public/violat din nou/batut toata familia.

  Eu sunt o dama bine (parol, credeti-ma). La ovulatie – adica atunci cand corpul tzipa ca e momentul de reproducere – adica ma apuca hormonii cam 2-3 zile pe luna fix la 2 sapt. dupa ultima menstruatie – sunt cam ca pisicile ce se frichine de cate un picior de poate poate primesc atentie. Ei bine, daca eu in perioada asta sar pe primul barbat ce trece, ca na, hormonii nu mi-i pot controla cu creierul lipsa – CINE E DE VINA? zau ca e barbatul ala ca a trecut pe acolo :))))

  Si eu am spus NU sotului acu ceva timp. Si eram in pat, debracati, deci ce mai, nu veamnicio scuza. A, ba da, ca ma durea capul. Si a inteles.

 14. NU inseamna NU ! Cine garanteaza ca victima a spus nu de la inceput si nu a “belit fasolea” la ei si dupa s-a trezit intr-o conjunctura pe care nu a mai putut-o controla ? Din ce scrie aici, mi-am schimbat parerea si am constientizat ca vina nu este in totalitate a psihopatiilor aceia ci si a victimei care a incercat sa-si arate feminitatea si a cazut in capcana propriilor arme.

 15. Am citit comentariile voastre ,si va spun sincer ,v-a cam intrat democratiia in cap, eu sunt din Vaslui ,si va-si ruga sa vizitati macar odata acest oras frumos,sa cunoasteti oameni ,si la final sa trageti o concluzie.sa nu fie cu suparare dar voi fetelor umblati atat de provocator(cu buna stiilnta) CA POATE GASITI UN BAIAT CU BANII SA NU MAI MUNCITI , este adevarat ca puteti sa va imbracati cum doriti dar voi de foarte multe ori ,ati ramane si fara bichinii pe voi si fara sutien,daca nu ati lua amenzi pe domeniul public. cum ar fi,ca noi barbatii sa mergem in chilotii pe strada si doar atat?,sau fara ca daca e tot democratie??fata respectiva si-a aratat feminitatea ,a cazut in propria groapa. iar idiotii meritau inchisoarea pentru ca daca iti place un LCD dar nu ai banii doar te uiti la el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here