fbpx

18 culturişti care au exagerat cu steroizii

3 min


[quote_box_center]CULTURÍSM s. n. Disciplină sportivă bazată pe exerciții complexe, care urmărește dezvoltarea armonioasă și viguroasă a corpului, dezvoltarea musculaturii.[/quote_box_center]

Cam asta ar fi definiţia, care, trebuie să recunoaştem, sună destul de bine. Totuşi, ca în orice domeniu în care unii sunt disperaţi să fie cei mai buni, trebuie să existe ceva care să dea totul peste cap. Astfel, s-au inventat steroizii. Dacă stăm să ne luăm după definiţia oficială, nici steroizii nu ar fi ceva rău. Că doar sunt substanţe naturale, folosite pentru dezvoltarea organismelor. Însă ştim cu toţii că puţine chestii mai sunt naturale.

Oricum, pentru o dezvoltare uimitoare a musculaturii sunt folosite substanţe care nu au nicio legătură cu „natural” sau cu „sănătos”.

Din dorinţa de a ajunge la corpul perfect (cel puţin în opinia lor, că în opinia mea sunt departe de aşa ceva), unii folosesc zilnic fel şi fel de substanţe, care îi fac să arate cam aşa:


[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://www.cespun.eu/18-culturisti-care-au-exagerat-cu-steroizii/2/”]« Pagina 2 din 8 »[/button]


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Sandra

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.