Cu toţii ne-am pus la un moment dat una dintre cele mai celebre întrebări: suntem singuri în acest Univers?

Deşi nu există dovezi ştiinţifice concrete ale existenţei extratereştrilor, un profesor de fizică, fost cercetător în cadrul NASA, consideră că adevărul este vizibil.

Acesta susţine că cercetătorii ar trebui să înceapă să-l studieze, deşi lasă de înţeles că acest lucru se face deja departe de ochii publicului.

Kevin Knuth, un fost cercetător din cadrul NASA a publicat un articol pentru comunitatea ştiinţifică prin care le cere specialiştilor să analizeze dovezile apariţiilor OZN-urilor pe Pământ.

Conform Tech Times, profesorul de fizică din cadrul Universităţii din New York descrie două experienţe personale privind speculaţiile existenţei vieţii extraterestre. Prima a avut loc în 2002, la o conferinţă NASA.

„Nu aveţi nicio idee ce se află acolo.”, a declarat un participant la acea vreme.

A doua experienţă a avut loc pe când Knuth absolvea facultatea, în 1988. Pe atunci, profesorul său de fizică a afirmat că OZN-urile dezactivează rachetele nuclare ale Forţelor Aeriene din SUA, iar în acel moment Knuth nu l-a crezut.

Câţiva ani mai târziu el a urmărit înregistrarea unei conferinţe de presă în care oficialii Forţelor Aeriene din SUA descriau astfel de fenomene.

Knuth consideră că există şanse mari ca extratereştrii să existe. El consideră că ar putea exista zeci de mii de civilizaţii extraterestre în galaxie. Având în vedere vechimea galaxiei, nu există dovezi ale apariţiilor OZN-urilor.

Knuth este însă convins că mulţi politicieni ascund adevărul, iar dovezile existente până în pezent ar putea fi baza unui studiu ştiinţific.

• CITEŞTE ŞI:  Binti Jua, gorila care a salvat viaţa unui copil de 3 ani

„Cred că scepticismul privind OZN-urile a devenit ca un fel de religie, cu o agendă ascunsă.”, a declarat Knuth.

Publicitate

Declasificarea OZN-urilor

Cercetătorul afirmă că au fost cazuri documentate ale apariţiilor OZN-urilor, inclusiv prin intermediul telescoapelor. El susţine că apariţiile provin chiar din anul 1700 până în 2017, când guvernul din Chile ar publicat imagini cu un OZN.

Knuth mai spune că şi alte ţări au publicat documente secrete cu OZN-uri. Printre acestea se numără Canada, Franţa, Ecuador şi Marea Britanie.

Există cazuri în care guvernul american a alocat fonduri pentru studierea apariţiilor bizare.

Conform National Geographic, programul Pentagonului se numeşte Advanced Aviation Threat Identification Program. Acest program este desecretizat din 2007 şi se ocupă cu investigarea apariţiilor bizare în spaţiul aerian.

Există voci care susţin că prin existenţa acestui program, guvernul american admite faptul că extratereştrii există. Cu toate acestea, până în prezent rămân doar speculaţiile.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele