O sferă metalică misterioasă a fost găsită în Mexic, determinând oamenii să speculeze că aceasta ar face parte dintr-o navă spațială extraterestră. Evident, adepţii teoriilor conspiraţiei au avut cele mai interesante şi controversate explicaţii.

Sfera, pe care meteorologul Isidro Cano a descris-o într-o postare pe Facebook drept „un obiect din plastic foarte dur sau un aliaj din diferite metale”, a apărut în vârful unui copac, la nord de orașul Veracruz. Potrivit lui Cano, martorii au văzut globul „căzând din cer”, făcând mult zgomot, dar fără flăcări.

Scriind cu majuscule, ceea ce înseamnă că vrea să atragă atenția, el a explicat că oamenii ar trebui să nu o atingă, până când specialiștii nu o analizează, întrucât ar putea fi radioactivă.

Într-o postare ulterioară, el s-a referit la un „cod” din exteriorul globului și a reiterat că „NU TREBUIE DESCHIS”, în ciuda faptului că a susținut că nu există căi evidente prin care globul s-ar putea deschide.[sursa]

sferă metalică

O sferă metalică misterioasă, care a alimentat teoriile conspiraţioniste

Cano a adăugat apoi noi informații în care a explicat că „artefactul” a fost îndepărtat la 3:15 dimineața, ora locală, de o echipă specializată, ca mai apoi să fie scos din Mexic.

Una dintre explicaţiile rezonabile este că sfera ar putea fi un balon meteorologic sau o parte dintr-o rachetă spațială. Această ipoteză se bazează pe faptul că sfera are un cod gravat pe ea, care ar putea indica o proveniență umană. De asemenea, sfera ar putea fi asociată cu resturile spațiale care au căzut recent pe Pământ, cum ar fi racheta chineză Long March 5B sau o parte dintr-o rachetă SpaceX.

• CITEŞTE ŞI:  Himera umană: Cum a făcut un copil, un om care nu a existat

Sfera ar putea fi un obiect neidentificat zburător (OZN) sau o parte dintr-o navă spațială extraterestră. Această ipoteză se bazează pe faptul că sfera a fost văzută căzând din cer, făcând mult zgomot, dar, după cum am menţionat, fără a produce flăcări. De asemenea, sfera ar putea avea o compoziție neobișnuită, care ar putea fi radioactivă sau periculoasă. Unii martori au susținut că sfera a fost îndepărtată rapid de o echipă specializată și scoasă din Mexic, ceea ce ar putea indica un interes secret sau o acoperire a adevărului.

sferă metalică

De asemenea, sfera ar putea fi un artefact antic sau o relicvă mistică. Această ipoteză se bazează pe faptul că sfera are o formă perfectă și o culoare aurie, care ar putea sugera o valoare artistică sau spirituală. De asemenea, sfera ar putea avea o legătură cu civilizațiile antice sau cu fenomene paranormale, cum ar fi ouăle de dragon sau portalurile dimensionale, acestea fiind teoriile favorite ale conspiraţioniştilor.

Acestea sunt doar câteva dintre posibilele explicații pentru această sferă metalică misterioasă descoperită în Mexic. Nu există însă nicio dovadă concludentă sau oficială care să susțină sau să infirme vreuna dintre ele. Prin urmare, sfera rămâne un mister nerezolvat și un subiect de speculații și curiozitate.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele